Zeinas green kitchen

Zeina Mourtada
Kokboken "Zeinas green kitchen : Gröna recept från olika delar av världen" av Zeina Mourtada innehåller spännande vegetariska recept från världens alla hörn och kanter. Med över 70 olika recept är denna kokbok en höjdare att ha hemma i köket - vare sig du är vegetarian eller bara sugen på att äta mer växtbaserat! Mindre

Kokboken "Zeinas green kitchen : Gröna recept från olika delar av världen" av Zeina Mer

Kokboken "Zeinas green kitchen : Gröna recept från olika delar av världen" är gjord av Zeina Mourtada. Zeina Mourtada har tidigare gett ut en annan kokbok och hon har även en välbesökt blogg om mat som heter Zeinas kitchen. Utöver detta har hon medverkat i tv-program och därför blivit en välkänd profil. Kokboken finns på svenska och arabiska.

Kokboken innehåller många spännande recept och är verkligen en inspiration. Recepten i boken är vegetariska eller veganska, men rätterna är inte bara för de som endast äter växtbaserat. Istället är boken perfekt för den som vill börja äta mindre kött och fisk.

Boken innehåller dessutom många vackra och inspirerande bilder av Zeina Mourtadas goda mat. Jag kan inte vänta innan jag har hunnit prova flera av hennes recept!