I hjärtat av Ådala

Bok av Åsa Liabäck
Det kändes plötsligt som om det var en sommar fylld av möjligheter. Som om vad som helst skulle kunna hända. Trettiofemåriga Anna har precis kommit ut på andra sidan ett kraschat förhållande när hon köper en kolonilott i Ådala, utmed Stångån i Linköping. Hon är ensam, men vill komma på fötter igen. Stoppa ner händerna i jorden och hitta ny mening. I koloniområdet finns även den gamla livsnjutaren Ragnar, som har koll på allt som händer i stugorna. Trädgårdspolisen Rigmor som gör livet svårare för alla. Medelålders Margareta som plötsligt blivit kär igen. Och 24-åriga Stephanie som behöver fly från sina föräldrar. Medan blommor och grönsaker växer fram börjar känslorna spira i Ådala. Oväntad vänskap, svek och hemligheter. Det blir en sommar att minnas ?
3 utgåvor
Välj utgåva
I hjärtat av ÅdalaSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177713821
I hjärtat av ÅdalaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177713838
I hjärtat av ÅdalaSvenska - E-bok
ISBN: 9789177713845
Anna köper en kolonistuga i Ådala, utmed Stångån i Linköping. Mest för att få något annat att tänka på då hon är helt förkrossad av kärlekens svek. Hon känner sig genast omgiven av kolonisternas gemenskap där och får många nya vänner! Vi får följa dagarna i koloniområdet med fina naturskildringar och en småmysig gemenskap! Kanske även lite kärlek på flera håll ...

Boken är första delen av en tänkt serie .
Jag tyckte den var mysig att läsa, men det hände inte jättemycket och den var ganska förutsägbar. Kommer ändå vilja läsa fortsättningen framöver.

Bokens omslag var det bästa av allt, älskar det!