Skrivarkurs på pensionat Havsviken

Bok av Anna Johansson
Cornelia Blom har blivit dumpad av sin pojkvän för att han måste "hitta sig själv" på en strand i Thailand. Cornelia bestämmer sig för att åka till pensionat Havsviken för att gå en skrivarkurs och bota sin skrivkramp samt sitt brustna hjärta. Med sig har hon hunden Bosse som hon ofrivilligt måste passa i några veckor. Väl framme på kursen upptäcker Cornelia att några av de andra deltagarna har hemligheter som hänger ihop med händelser som utspelades i Havsviken för tjugo år sedan. Det blir mer dramatiskt än vad Cornelia någonsin kunnat föreställa sig ... Hon träffar även Aron. Mannen med de fina ögonen. Synd bara att kärlek är ett avslutat kapitel för Cornelia.
Handling: Efter att ha blivit dumpad av pojkvänner bestämmer sig Cornelia för att åka på en skrivarkurs. Något som exet skulle kallat slöseri med pengar men som hon känner är helt rätt.
Med på kursen har hon Bosse, sin systers hund som hon under ett svagt ögonblick lovat att passa. Bosse växer i Cornelias ögon och hon blir mer & mer fäst vid honom.
Bosse är också den stora anledningen till att hon lär känna Aron. En kille som hon lätt skulle kunna bli kär i om hon inte bestämt sig för att aldrig mer dejta.
Cornelia upptäcker ganska snart att flera av dom andra deltagarna har en massa hemligheter och när hon börjar nysta i dessa och kommer hon längre och längre in i hemligheter från förr.

Omdöme: Spännande bladvändare med oväntade twister. En feelgood med spänning och jag hade svårt att sluta lyssna. På minussidan är ett & annat språkfel som jag fastnade i men i det stora hela en superhärlig bok! Ser fram emot fler böcker av Anna.