Snälla, låt mig gå : den sanna historien om offret för ett pedofilnätverk

Please, let me go
Bok av Caitlin Spencer
Från det att Caitlin är 14 år kontrolleras hela hennes tillvaro av män. Hon blir utsatt för upprepade våldtäkter, försedd med alkohol och droger, såld och överlämnad i händerna på nya pedofilnätverk, om och om igen. Hennes förövare hämtar upp henne i skolan eller i hennes eget hem, inför hennes omedvetna föräldrar, för att föra henne till olika lägenheter, familjehem eller hotell där hon utsätts för hårresande och organiserade övergrepp.
En chockerande sann berättelse.

När Caitlin är 14 år vill hon hitta ett extrajobb. Eftersom hon är så ung är det inte lätt. Så till slut ringer hon på en annons som söker modeller.
Vad hon då inte vet är att det är början på ett helvete.

Hon blir nu utsatt för upprepade våldtäkter, drogas och säljs.
Männen plockar ofta upp henne i skolan eller utanför hemmet, utan att föräldrarna reagerar.

För att överleva stänger hon av. Hon utsetts för ohyggliga organiserade övergrepp. Många gånger av flera män som står i kö och väntar på sin tur.

Detta är en så fruktansvärd berättelse att man har svårt att tro att den är sann. Men den är sann och Caitlin berättar så öppet och ärligt om det helvete hon gått igenom.

Jag mår illa och gråter då det gör så ont i mig. Hur kan man bara behandla en ung tjej så här. Jag förstår det inte.

Jag kan inte heller förstå varför inte föräldrarna reagerar. Det händer så mycket framför deras ögon. Äldre män hämtar upp Caitlin och de gör inget.

Jag blir arg på männen, men även på samhället som inte hjälpte henne.

Tyvärr händer detta varje dag. Caitlin är bara en av alla som utsätts för övergrepp.