En natt i Logtown City

Bok av Daniel Andersson
Samtidigt som polisen gör sitt största gripande någonsin, när de tar en ökänd försvarsadvokat, drar ett brutalt råskinn fram genom staden som en enmansarmé. Ingen vet vem han är eller vad han har för mål, bara att han måste stoppas innan han gör allt för stor skada. En erfaren förhörsledare kallas in från sin semester för att bistå i båda utredningarna, samtidigt som en maskerad brottsbekämpare gräver i den undre världen i jakten på ledtrådar. Under en och samma natt korsas deras vägar i en värld där varulvar, superhjältar och korrumperade poliser samsas om utrymmet i Logtown City.     En natt i Logtown City är Daniel Anderssons debutroman. Boken är utgiven av Miramir Förlag i samarbete med Whip Media.
Varulvar och superhjältar, kan det blir bättre? Svar nej!
Nörden i mig som älskar varulvar blev så glad att få läsa om en start tjej och när det även blev superhjältar med i bilden så blev det till och med bättre. Vem skulle kunna tro att dessa två passar så bra ihop? Inte jag men nu kan jag inte få nog av det.

Vilken debut detta var, den här boken fick mig verkligen ur min lässvacka. Det var spännande från första stunden med helt unika karaktärer som man sakta får lära känna mer och hur alla dessa karaktärer knyts samman i denna spännande och dödliga drama. Det enda jag hade hoppats är att få läsa mer om är hur Logtown City uppstod och varför denna värld ser ut som den gör just nu, det lilla man fick gjorde mig bara mer nyfiken på denna värld.

Ser fram emot att läsa mer av Daniel Andersson, för den här debuted blow my mind.