En liten bok om mycket kiss!

Anna Hansson
Vet du vilket djur som kissar mest i hela världen? Vilket djur som kissar på sina fiender? Och vilket djur som kissar på sig själv? Allt det, och lite till, får du veta om du läser den här boken. Mycket bra tycker BTJ! "I En liten bok om mycket kiss! får man reda på många spännande fakta om kiss, exempelvis vilket djur som kissar mest och minst, tokiga ställe att kissa på, oväntade kroppsdelar attkissa med, och överraskande fakta om vad djuren gör med kisset. Innehållet är faktagranskat av en zoolog.Illustrationerna är kraftfulla och färgglada med tydliga, gula kissfläckar på varje bild. En glad bok om kiss heltenkelt!" Lektör Birgitta Mark, BTJ-häfte 17:2021.
Fyraåringarna tycker: Fyraåringarna är i den åldern där de tycker att det är hysteriskt kul att få förfäras (med händer framför munnen och ett dramatiskt flämt) så den här boken passar dem som handen i handsken. Jättekul med alla konstiga ställen som djur kissar på,

Sexåringen tycker: Sexåringen gillar att lära sig nya saker, och Lotta Myrefelt är en av hans absoluta favoritillustratörer, så han brukar vilja läsa hennes böcker gång på gång. Det är roligt med allt kiss (men inte lika roligt som bajs, ändå) och roligt att få förfäras och skratta åt alla ställen som djur kissar på.

Mamman tycker: När jag var liten, var en av mina absoluta favoritböcker en bok med olika fakta om djur, och det här är ju samma sak men på ett mycket roligare sätt. Mina barn är i den åldern där kiss och bajs är bland det roligaste som finns (vet inte hur många gånger jag hör det på en dag) och därför är de också mycket förtjusta i Anna Hanssons böcker om kiss och bajs.

Och det är väldigt roliga fakta, som är lätt att ”förfasas” över när man är lite mindre, för vad konstigt att man kissar på sig själv eller på andra! Tillsammans med Lotta Myrefelts humoristiska och tydliga illustrationer, blir det en väldigt rolig läsning.