Sommar

Maud Cederlöw
En morgon när jag vaknade var våren inte där! Den hade visst försvunnit, jag visste inte när. Blev sugen på att uppleva den årstid som vi fått, som gör att vi kan bada i vattnet, vått och blått. Tog på mig svala kläder för att vara lagom varm, med sparkcykeln jag åkte för att hitta sommar"ns charm! Sommar är skriven av barnmusikartisten och låtskrivaren Maud "Mamma Måd" Cederlöw och Martin Cederlöw. Boken till hör serien "Årstiderna med Mamma Måd" och är illustrerad av Lena Forsman. I boken kan man scanna QR-koder som leder till 8 låtar om sommaren och till ljudbok där författaren Maud Cederlöw läst in sitt eget sommaräventyr.
Mamma Måd har blivit en Stor favorit! Älskar rimmet, illustrationerna och karaktärerna. En bok och en bokserie jag varmt kan rekommendera!

Nu har äntligen årets varmaste årstid nått Mamma Måd och hennes vänner. Sommaren kräver en del; mindre kläder, vatten (båda att dricka, vattna och bada i). 

Men finns det inte saker som inte är positivt med sommaren? Jodå det finns det; bl.a. något som surrar, låter och sticks!?! 

Efter en hel dag ute i det fria så är Mamma Måd åter hemma i sitt fina hus och vi tackar Mamma Måd för att att vi fått följa med henne under årets alla fyra årstider. Tack!