Älskar att hata dig

Ja
Lovisa Wistrand
De är varandras raka motsatser, men i kärlek är allt möjligt. Bianca kämpar för miljön och Adam slänger skräp omkring sig, hon är kattallergisk och han har katt, hon har en universitetsutbildning och han hatar att plugga. Och det värsta av allt: hon föredrar förhållanden och han engångsligg. Det enda de har gemensamt är att de båda vill bli vd på mobiloperatören Future, men innan ledningen bestämmer sig måste Bianca, som söker externt, jobba ett halvår på kundservice med Adam som chef. Han i sin tur måste driva upp teamets försäljningssiffror och sluta dejta kvinnor på kontoret, vilket är ungefär lika hemskt som tvingas gå i kloster. Enligt Adam, alltså. RECENSIONER: ""Älskar att hata dig" är en väldigt filmisk bok med klockrena dialoger och övertygande miljöbeskrivningar, framför allt av det fruktansvärda arbetsklimatet. Tyvärr tvivlar jag inte en sekund på att det är ungefär såhär det går till i telefonförsäljarbranschen. Bianca är en älskvärd och skönt envis och beslutsam huvudperson som tacklar motgångar med ett pannben av stål, och även Adam blir efter hand alltmer komplex. Lovisa Wistrand bjuder på kärlek, spänning och äventyr i en bok som lockar till sträckläsning." Sandra Sandström, Litteraturmagazinet "Det är lättläst och underhållande om kärlek, vänskap och att hitta sin egen väg. Boken står sig väl i feelgoodgenren." BTJ "En underhållande, lättläst och välskriven bok fylld med allt från humor, kärlek och passion till missförstånd, ilska, sorg och saknad." bokmysan "Jag älskade verkligen boken och kommer absolut läsa fler böcker av Lovisa. Rekommenderas av er alla som precis som jag älskar böcker där kärleken växer fram långsamt, lite ofrivilligt och framförallt romantik där raka motsatser möts men som karaktärerna trots det delar en enorm attraktion och intresse för den andra. Kärleken slår till när man minst anar det." bokens_romantiska_universum "Spännande och mysig. Har du tyckt om Lovisa Wistrands tidigare böcker så kommer du säkerligen tycka om denna också! bookishlyfalling "Lovisa Wistrand skriver skickligt om karaktärernas alla sidor med fylliga personporträtt och inga platta karikatyrer. Det finns också en hel del oväntade svängar i handlingen och även en del spänning! Allt man kan önska sig med andra ord." "Jag fick lite The Hating Game-vibbar av den här boken, på bästa möjliga vis!" mamarillonbooks "Redan på sida nummer två har har hon fått mig att skratta till. Jag älskar den skämtsamma texten som hon tar med sig genom hela boken." "Och sen att Lovisa alltid vågar gå lite över det hyss-hyssiga när det kommer till sex men det är exakt lagom, det är ett stort plus! Samtidigt bäddar Lovisa in mycket mer än en obotlig romans. Hon lägger på kärlek, intriger, vänskap och spänning." jagochminbok
Bianca har precis flyttat tillbaka till Uppsala, hon kämpar för miljön, har en universitetsutbildning och är allergisk mot katter. Adam slänger skräp omkring sig, han har katt och han hatar att plugga. Bianca föredrar förhållanden och Adam engångsligg. Det enda de har gemensamt är att de båda vill ha VD tjänsten på Future. De avskyr varandra från första stund men gränsen mellan har och kärlek är inte alltid så tydlig….

Jag har tidigare läst Lovisa bok 600 mil och gillade den mycket så mina förväntningar var höga och de uppfylldes med råge. Den här boken är en fantastisk feelgood som bjuder på det mesta - intriger, kärlek, sorg, drama, oväntade tvister - en härlig blandning av intriger och humoristiska inslag men boken har även ett djup och allvar i botten. Lovisa är otroligt skicklig på att beskriva sina karaktärer, jag som läsare dras in och lär känna dom på ett personligt plan och jag berörs av deras livshistorier. En lättläst bok som är rapp i språket och med bra driv - en bok helt i min smak och omslaget är ju magiskt vackert.