Make It Happen

Carina Sunding
Vill du komma loss, komma till skott och hitta rätt? Har du en dröm om ett annat jobbliv? Har du en idé du vill förverkliga? Vill du något annat men vet inte riktigt vad och hur du ska komma dit? Vi är många som låter tiden och livet gå medan vi sitter fast i saker, jobb, relationer och situationer. Med Make it Happen-metodens tio steg får du framåtkraften du behöver för att börja skapa det liv du längtar efter och drömmer om. Du får lära dig att både tänka och drömma större, hur du skapar din egen vision om framtiden och hur du sänker hinder, hanterar rädslor och blir modigare. Du får hitta och äga dina superkrafter, träna ditt mindset, energidesigna ditt liv och lära dig hur du tar dig framåt istället för att fastna i övertänkande och tvivel. Make it Happen 10 steg till att forma din framtid innehåller över 100 verktyg, övningar och tips så att du redan nu kan börja ta små steg framåt mot just det du vill ha och längtar efter i ditt liv. När du läst boken kommer du ha tagit 10 tydliga steg framåt mot ditt drömliv, ha din egen ostoppbara masterplan klar och veta vad dina nästa steg ska vara. Carina Sunding är entreprenören och inspiratören som själv kastat sig ut. Inte bara en gång utan många. Sagt upp sig utan att ha ett jobb. Varit livrädd. Drivit eget utan lön. Haft panikångest. Varit ensamstående frånskild småbarnsmamma med tre frilansuppdrag och en arm bortdomnad av stress. Ångrat sig. Besegrat rädslor stora som berg och ja, också Afrikas högsta berg Kilimanjaro. Med stort tvivel och mycket rädsla. Men nyfikenheten har alltid varit större än rädslan. Och det har fått henne att förverkliga många av sina drömmar. Carina har jobbat med personlig utveckling i 20 år och är grundare av nätverket 4good och Sunshinepodden    
Jag fick upp ögonen för Carina Sunding när hon gästade Agneta Sjödins pod Så in i själen, där Carina pratar om boken och metoden med samma namn: Make it Happen. Metoden går ut på att komma loss och komma till skott, få framåtkraft att skapa det liv man drömmer om. Stora som små. Boken innehåller 100 verktyg, övningar och tips.

Jag uppskattar att Carina Sunding är så öppen och givmild med sina egna livserfarenheter, det ger trovärdighet och ökar motivationen då jag kan känna igen mig i och därmed se att det är möjligt att nån mina egna mål. Spännande hur våra tankar påverkar oss, och hur det går att ändra sitt mindset med relativt enkla medel.

Bokens layout och upplägg gör den både inbjudande och lättsam att ta till sig. När jag har la ifrån mig boken så längtade jag genast tillbaka, för det är givande läsning och övningarna är roliga att göra. Även om en del är nog så utmanande och kluriga! 🧠ä

En bok som jag varmt rekommenderar dig som vill göra en liten eller stor förändring i ditt liv, som kräver ett annat mindset. Jag är övertygad om att du med bokens hjälp kommer framåt i ditt arbete, och även bidra till att du ser nya sidor hos dig själv!