Mikaela Skantz

Användarprofil

Superenkelt veganskt

Bok av Jessica Oldfield
Det här är en fantastisk kokbok för varje uppslag är ett recept, med bilder på ingredienserna på vänstra sidan och det färdiga resultatet på högra sidan. Härliga färgbilder dessutom! Recepten är enkla att följa och det är inga konstiga ingredienser :)
Jag kan rekommendera den varmt ifall du vill laga vegansk mat!

The Best Man Plan

Bok av Jaci Burton
En typisk romance men egentligen utan handling. Det var ingen dramaturgisk kurva här inte .... :) Det fanns liksom inget driv i den och jag blev rätt uttråkad så jag började skumma efter hälften. Språket är dock bra och lättläst!

Kvinnorna på Flanagans

Bok av Åsa Hellberg
Jag gillade del 1 och såg verkligen fram emot att läsa den här del 2. Blev dock besviken för jag tyckte att handlingen var lite tunn och det tog ett tag att komma in i den. Åsas böcker är ofta hit eller miss för mig. Flera av dem tycker jag är verkligen bra medan några andra av dem inte alls är i min smak. Den här ligger mittemellan. Jag kommer att läsa del 3 om den kommer.

Sweet Home Dalarna

Bok av Karin Janson
Charmig emellanåt men också full av stereotyper. Det var lite för mycket chicklit i den här boken för att jag skulle tycka att den var bra.

Jag är trött på karaktärer som lever i en soptipp, aldrig har rena kläder för att de aldrig orkar tvätta och som verkar leva på chips. Nä, väx upp och ta ansvar för dina handlingar istället för att bara vara ett offer. Inte attraktivt.

Jag kände aldrig heller någon kemi mellan Maddie och Niklas. Trist för jag hade höga förväntningar.

Boyfriend Material

Bok av Alexis Hall
Åh vad jag älskade den här boken! Karaktärerna hade många fel och brister men författaren har gjort ett sånt snyggt jobb att man hela tiden hejade på dem.
Luc och Oliver var roliga, underbara och relaterbara.
Läs den och bli kär i dem ❤️

Badhytten

Bok av Christina Olséni och Micke Hansen
3,5 stjärnor

Det här är en skruvad komedideckare som jag skrattade gott åt. Ibland blev den lite för skruvad men den är underhållande.
Badhytten är första delen i en serie som heter Mord i Falsterbo.
Jag rekommenderar den till dig som vill läsa något lättsamt, roligt och lite spännande!

En andra allians

Bok av Denise Rudberg
Jag är mycket förtjust i Denise Rudberg skrivstil. Enkelt men också känslosamt. Beskrivande men aldrig ner i tempot. Fina karaktärer.
Den här skönheten lyssnade jag på och i mitt tycke är Anna-Maria Käll den bästa uppläsare i en ljudbok.

Det här är andra delen i en serie där den första boken är Det första chiffret. Jag gillade den första, mycket, men jag tyckte den här var strået vassare. Signe är min favorit.
Jag vill genast läsa del tre men inser problemet... Så jag är väldigt glad att en ny del i serien Marianne Jidhoff kommer i höst. Älskar den serien!

Ljuset vi inte ser

Bok av Anthony Doerr
En sån vacker roman att man vill gråta. Det är en njutning att läsa Doerrs språk och sjunka in i berättelsen.

Det första chiffret

Bok av Denise Rudberg
Jag älskar Denise Rudbergs serie om Marianne Jidhoff och var himla nyfiken på den här romanen. Vad roligt det är när författare visar att de kan skriva i olika genren och gör det bra. Den här historiska romanen känns välskriven och jag gillar alla tre karaktärerna. Nu har del två kommit och jag ser fram emot att få följa de tre smarta kvinnorna!

En liten hattaffär på hörnet

Bok av Marita Conlon-McKenna
Om du vill läsa en riktig feelgood roman, är den här ett praktexempel. Stämningen är mysig med mycket hjärta. Du vet att det kommer att sluta bra och det är en del av charmen :)
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.