Elin Sköld

Recensioner

Love Actually av Richard Curtis  

Betyg 5
En av mina absoluta favoritfilmer. Den är mysig, härlig, julig och helt perfekt.

En av de filmer jag väljer en regnig eller grå dag och bara kryper upp i soffan för att se och drömma mig bort lite.

Ett litet steg på vägen av Jenny Fagerlund

Betyg 4
I Jenny Fagerlunds tredje bok träffar vi Stella som arbetar som koordinator på en reseförmedling, vilket hon trivs väldigt bra med. Hemma är det inte lika lätt, som ensamstående mamma till en sjuåring. Felix har det inte lätt i skolan, han blir utfryst och får ofta skulden när saker går fel.

Joel anlitas av Stellas företag för att strukturera upp och få ordning på organisationen, vilket ställer allt på ända. Stellas tjänst dras in och om hon inte vill bli arbetslös måste hon tacka ja till att resa runt i Norden och utvärdera hotell och upplevelser som reseförmedlingen kan rekommendera till sina kunder. Hennes första uppdrag blir att testa ett nytt koncept på det nyrenoverade Högfjällshotellet i Fröliden. Stellas första instinkt är att tacka nej, men när det sker ytterligare en händelse på Felix skola får hon nog. Tillsammans åker de till fjällen och kanske kan detta vara ett avbrott som de båda behöver.

Jag älskar Jennys böcker. De är några av de bästa Feelgood-böckerna jag läst och detta är verkligen inget undantag. Jag tyckte verkligen om alla karaktärer i boken, där var ingen som var allt för jobbig eller platt. Felix värmde mitt hjärta så otroligt mycket och alla relationer som återfinns i boken var väldigt fina.

Vill man läsa en hjärtevärmande och mysig bok är detta verkligen en bok jag kan rekommendera.

Sommarquiz för hela familjen av Bokförlaget Polaris

Betyg 5
En rolig bok som ger underhållning i timmar. Vår familj älskar frågesport och denna boken har redan använts massor och kommer användas hela sommaren! Boken innehåller mängder av frågor i olika kategorier. Det finns även tre barnfrågor i varje kategori, så att hela familjen kan delta utan problem! Kan verkligen rekommendera denna!

Kärlek på menyn av Debbie Johnson

Betyg 4
En mysig och härlig feelgood som utspelar sig i Dorset, England. Jag älskade denna boken och jag fick en riktigt varm och härlig känsla inombords när jag läste den. En bok för alla som gillar feelgoodfilm, England, sommar och både kärlek och smärta. Kan varmt rekommenderas!

Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck

Betyg 5
En mysig bok i en bokhandel i London, kan det bli bättre? Jag älskade denna boken och kommer definitivt läsa om den igen!

Påfågelsommar av Hannah Richell

Betyg 5
En fantastisk bok som utspelar sig bådens nutid och dåtid, med hemligheter som uppdagas under läsandets gång. Rekommenderar starkt!