Elisabeth Bäckman

Användarprofil

Klubben för lyckliga slut

Bok av Caroline Säfstrand
Caroline Säfstrand är fantastisk duktig på att hålla mig fast i handlingen och vilja stanna kvar där. Som läsare får jag lära känna karaktärerna på djupet och känna både glädje och sorg genom deras upp och nedgångar.
En varm och tankeväckande bok som inspirerar.

Flera sidor av oss

Bok av Karin Wallén
Vilken nostalgitripp! Den är både underhållande och samtidigt fängslande att läsa. Gillade att följa deras trassliga väg under millenniets första år. Snyggt uppbyggd och handlingen var lätt att komma in i. En riktigt trevlig läsupplevelse och hög igenkänning på olika händelser under början på 2000-talet. Vemodig berättelse men samtidigt hoppfull.

Änkorna

Bok av Pascal Engman
Änkorna är en fartfylld thriller som jag tror även skulle göra sig bra som film. Karaktärer som är skrämmande och karaktärer som jag gillade. Vanessa Frank är en karaktär som jag har kommit att tycka mer och mer om allt eftersom man får lära känna henne.
Boken fick mig att hålla andan av spänning och läsa sida efter sida då det är ett bra driv framåt.

Aktivitetsarmband som present

Aktivitetsarmbandet har gjort att jag börjat att röra på mig mer. Vi tävlar inom familjen, kör utmaningar och det sporrar en att ta sig ut på promenader. En toppenpresent som passar gammal som ung.

Den onda systern

Bok av Karen Dionne
En riktigt spännande och otäck bok, jag har aldrig läst något liknande. Välskriven bladvändare som får det att knyta sig i magen.

Kalla, vita vinternätter

Bok av Christoffer Holst
Kalla, vita vinternätter är en mysdeckare med en härlig blandning av humor, värme och spänning. Jag gillar böckerna om Cilla Storm och har du inte läst serien så kan jag varmt rekommendera den.

Paus i karriären

Bok av Maria Parkhede
Framgångsrika Philippa Åkerman bor tillsammans med dottern Bianca i ett nybyggt radhus i Täby. Utåt sett ser allt ut att vara bra och välorganiserat.
Men Philippa vantrivs på jobbet då hennes chef är en riktig mansgris. Dessutom så har exmaken Conny som gift om sig med sin 20 år yngre yogainstruktör, åsikter och är inte alls nöjd med hur Philippa uppfostrar deras dotter.
Bianca har svårt att passa in och trivs inte i den snobbiga skolan.
De behöver båda en paus och beger sig till Philippas farmors gamla hus utanför Järvsö. Är det möjligtvis där de ska hitta ett lugn i tillvaron?
Men tillvaron vänds upp och ner när Philippa träffar den mycket stilige affärsmannen, Erik i skidbacken. Samtidigt som Bianca försöker sammanföra sin mamma med bonden Sven...

En så charmig och mysig feelgood som jag tyckte mycket om att ha som sällskap. Jag hoppas verkligen på en fortsättning.
Kryp upp i soffan med en filt, läs/lyssna och njut med en kopp varm choklad.
Vilken läsupplevelse! Språket och handlingen gjorde mig helt uppslukad av boken. Ensamheten, så tragisk och den önskan om att passa in. Samtidigt som det ändå fanns något hoppfullt mellan raderna. Miljön och djurlivet målas upp på ett så levande och beskrivande sätt. Det här är en av dom bästa böckerna jag har läst.
Jag gillar verkligen Jill Mansells sätt att skriva. Miljöerna i boken är så charmigt, pittoreska och med fokus på relationer och olika livsöden gör det här till en riktigt hjärtevärmande feelgood. Jag vill varmt rekommendera boken.
Läs och njut!

Jagad

Bok av Lotta Luxenburg
Det är en fartfylld handling och ett bra driv framåt. Här får vi följa både polisen och mördaren vilket gör boken både spännande och intressant. Jag har läst hela serien och det rekommenderas även om böckerna är fristående.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.