Recensioner av Elisabeth Bäckman

Minns oss som nu av Anna Lönnqvist 

Betyg 5
Återigen så har Anna Lönnqvist skrivit en underbart romantisk feelgoodroman. Jag gillar verkligen Annas sätt att skriva som beskriver miljöer, relationer och känslor så uttrycksfullt. Det är så mysigt att återigen besöka Sunnanby. Det här är en bok som värmer och lämnar spår efter sig.

Tolken av Jenny Runesson

Betyg 4
Luxemburg. En ung kvinna hittar sin pojkvän död. Tolken Elsa kallas in att delta i förhöret och plötsligt är hon indragen i en omskakande mordutredning. Vid obduktionen upptäcks nålstick i mannens högra hand och spår leder polisen till bordell där en stor summa pengar har spenderats kvällen innan. Frågetecknen hopar sig..
Det är en spännande story med en del överraskningsmoment. En imponerande debut!

Solsken och parmesan av Christoffer Holst 

Betyg 4
Christoffer Holst har skrivit en underbar härlig feelgood som värmer i hjärtat att läsa. Den triggar igång smaklökarna med all den goda italienska maten. Storyn är charmig och lättsmält. Helt klart läsvärd.

Flickan i brevet av Emily Gunnis

Betyg 4
Boken är baserad på sanna berättelser om den katolska kyrkans Magdalenatvätterier. Handlingen är gripande och tragisk. Historisk handling med viktigt budskap. Jag tycker att författaren varvar dåtid och nutid på ett snyggt sätt, en fängslande och välskriven bok.