Margaretha Klintgren

Användarprofil

Grottbjörnens folk

Bok av Jean M. Auel
Jag har börjat läsa om denna boken som jag läste för många år sedan. Jag tycker serien är lite småmysig och väl värd att läsa om igen.
Jag har en daglig runda med början på en slinga i skogen och sen går jag ner till stranden och går längs havet på hemvägen. När det är lågvatten är det så mysigt att gå så långt ut som möjligt. Lite blöt om fötterna blir jag ibland men det är så rogivande.

Luftburen

Bok av Susanne Boll
En bok som inte gick att lägga ifrån sig. Det är full fart från början till slut. Lättläst och underhållande.
Lättlagad rätt som sköter sig själv i ugnen. Tar lite tid eftersom den tillagas på lägre temperatur men det blir så god smak när den tillagas i lergryta.
Tycker mycket om dessa böcker som jag kan läsa och knyta an till med mina barnbarn. De är lättlästa och lagom långa och vi kan läsa tillsammans.
En underbar bok som är både roligt och lätt att relatera till våra egna besök med våra barnbarn när vi varit på tivoli

Insektshotell som present

En jättefin present som dessutom pryder stor som liten täppa med sin "myshetsfaktor". Sen är det spännande att se vem som flyttar in...

Biblioteksmysteriet

Bok av Martin Widmark
Läste den här boken tillsammans med mitt barnbarn som är 8 år. Det är lagom långa kapitel och vi turades om att läsa. En trevlig och lagom spännande bok som också jag roades av att läsa.

Kalla, vita vinternätter

Bok av Christoffer Holst
Det enda felet med Christoffer Holts böcker är att dom tar slut alldeles för fort. Cilla och Rosie är helt underbara.

Söta, röda sommardrömmar

Bok av Christoffer Holst
Jag gillar verkligen småstadsidyller.
Enkla härliga människor i sina små odlingslotter. Spänningen när det uppdagas brott och en son som är både snygg och polis med en mamma som älskar lägga sig i utredningen. Läsvärd och spännande till sista sidan.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.