Dagliga promenader

Aktivitet
Promenader är det enda jag kan göra för att hålla kroppen igång när jag brutit armen. Det och meditation. Det är fantastiskt skönt och effektivt.
Att ta en kvällspromenad strax innan det är dags för att krypa ner i sängen tycker jag gör underverk. Frisk luft och lite aktivering av kroppen gör i alla fall att jag sover riktigt, riktigt gott.
Rekommenderas för den som vill sova bättre
Ett underbart sätt att få frisk luft och hålla sig igång. På med ett par sköna skor, bekväma kläder - och gå ut! Finns inget bättre sätt att rensa huvudet efter en jobbdag.
Jag vill rekommendera helt vanliga promenader. Ett jättebra sätt att röra på sig och ett bra sätt att varva ner. Jag har olika rundor jag går; olika långa och olika miljöer; skogsrundor, stadsrundor och villarundor. Ibland med sällskap av musik eller någon podd i öronen och ibland bara till fågelkvitter eller naturliga ljud runt omkring.
Jag är glad att jag har kommit i gång med mina dagliga promenader igen. Det är väldigt avkopplande och jag får så mycket energi 😊
Dagliga promenader finns det väl ingen direkt nackdel med - det är gratis, man får frisk luft och det är bra för kroppen!
Bästa, enklaste och billigaste sättet att få motion! Nyckeln är att få det till en vana. Börja varje dag med en promenad, i samband med förskolelämning, eller på vägen till jobbet.
Vilken enorm skillnad några minuter ute per dag gör för hur det generella välbefinnandet! Av bara farten blir det lätt många fler, kanske till och med timmar när tiden finns.
Kräven ingen dyr utrustning. Ta på skor och ytterkläder och gå. På köpet får man många positiva följder såsom jämnare humör, bättre sömn och större kunskap om sitt närområde.
Rekommenderas för den som vill röra på sig mer
Att ta en promenad är det bästa aktivitet som finns. Kostar inget och ger så mycket. Du kan promenera själv rensa tankar eller komma till ett viktigt beslut i ditt liv. Du kan promenera med familj och vänner, njuta av naturen och friska luften och alltid mår man bättre efteråt. Garanterat.
Att ge sig ut på promenad är en Lisa själen . Du kan gå en kort promenad eller lång . Gå snabbt eller långsamt . De flesta kan utöva detta. Det är du själv som bestämmer din takt och tid. Jag älskar att sätta på bra musik i mina hörlurar och ge mig ut på promenad. Mår då bra få. Och efteråt känner man sig glad .
Finns många fina vandringsstråk att utforska om man vill .
Att ta en daglig promenad är som lisa för själen. Jag varierar mellan att meditera eller lyssna på bra böcker när jag promenerar eller bara vara i nuet. Allt är möjligt bara du begränsar det.
Finns inget bättre än att plugga in lurarna i öronen och ge sig ut på en skön promenad. Man kan gå i skogen, längs vägkanten, grusvägar, skogsstigar, gångvägar ja det finns så många olika vägar att bara trampa på. Den friska luften man får och alla steg som kroppen tar är så härlig känsla. Det finns absolut inget dåligt väder. Mina promenader har nu från att vara ca 3 km stigit till ca 1mil per dag. Så jag rekommenderar verkligen att ni tar på er skorna och lyssnar på er favoritmusik när ni tar er ut på era dagliga promenader. Ut på tur aldrig sur 😃👌
Rekommenderas för den som vill röra på sig mer
Dagliga promenader är inte bara ett sätt att stärka kropp och knopp utan också ett sätt att socialisera. Det är extra trevligt nu i Corona tider att träffas och umgås genom att gå en promenad
Alltid bra och skönt med promenader bra både för kropp och själ man rensar även tankar man blir även piggare
Med dagliga promenader får man så mycket på en gång. Dels motion och frisk luft, dels en stunds avkoppling då man kan lyssna på en ljudbok eller podd på samma gång. Se till att investera i bra ytterkläder, sköna skor och ordentliga hörlurar, så ökar du chansen att du verkligen kommer ut alla dagar och inte bara de dagar då solen skiner.
Älskar att promenera. Du kan göra det vart som helst, vilken tid som helst och det är gratis. Frisk luft och motion behöver vi alla. Jag brukar passa på att ringa en vän el släkting under promenaden eller lyssna på en podd.
Att komma ut och få lite frisk luft i dessa tider när man kanske jobbar mycket hemifrån, hjälper åtminstone mig att rensa huvudet!
Kopplar man dessutom in en ljudbok i öronen blir promenaden ännu lättare och gärna lite längre!!
Man slår två flugor i en smäll liksom!!
Välkommen ut!!
För mig har de dagliga promenaderna (5 eller 8 km varje kväll) lett till viktnedgång, bättre sömn, förbättrade hälsovärden och en massa tid till att njuta av såväl naturen som av alla mina favoritpoddar.
Finns de nå enklare och skönare än att ta långpromenad för att koppla av ifrån dagens arbete eller släppa tankarna.
Finns det något bättre än att ta en långsam promenad i vardagen. Det blir ett avbrott från vardagen. Från stressen, mobilen och vad som helst som tynger än i vardagen. Att bara gå i skogen och lyssna på naturens ljud är så avkopplande bästa medicinen mot stress dessutom bra för din hälsa! Vad väntar du på?! Ut och gå!
Bästa vardags motionen som du kan göra själv, med din hund, din partner, dina barn, mm. Underskatta aldrig hur bra du kan må efter en promenad.
Jag tycker verkligen om att promenera. Det gör gott för själen. Under promenaden får jag inte bara frisk luft och naturupplevelser utan även en stund av skonsam träning. Dessutom upplever jag att det är ett väldigt effektivt sätt att rensa tankarna på.
Älskar promenader, framförallt i skogen. Trädens sus, fågelkvitter, ett djur som knäcker en gren... triggar vällust och ger bättre kondition.

Jag kan även ta långa promenader med en ljudbok i ena örat och det andra fritt för att få en kombination av harmoni.

Rekommenderas!
En promenad på 30min/dag gör dig piggare och mer rörligare. Promenader kan minska risken för bland annat hjärt-kärlsjukdomar, cancer och psykisk ohälsa.
Forskarna är eniga här - promenader är mirakelkurer för hälsan! Så lite som 30 min per da gör stor skillnad! Ta det dessutom under arbetsdagen så gör det under för arbetsprestationen!
Försöker att ta en lunchpromenad varje dag när jag är på jobbet. De kan variera mellan 10-40 min beroende på hur dagen ser ut i övrigt. Det ger mig så mycket. Jag får en stund för mig själv, jag får frisk luft, daglig motion och ett tillfälle för mina tankar att samla sig. När jag har varit ute så är jag bättre rustad för att fortsätta dagen.
Jag går nästan alltid 30 min per dag, även om soffan lockar och benen känns tunga. När jag väl tagit mig ut och kommer in igen, sår jag fylld av energi och humöret blivit lite bättre (ifall det var på nedgång innan.)
Ett lätt sett att röra sig och framför allt grattis och kan nästan utföras av alla.
Jag går en långpromenad varje dag och tycker att det är ett väldigt enkelt sätt att få både motion och frisk luft på.
Jag älskar att promenera. Det gör gott både fysiskt och mentalt. Om jag dessutom får stoppa en ljudbok i öronen så är promenaden fullända och ofta blir den längre än det först tänktes.
Det bästa som finns är faktiskt promenader. Man bestämmer själv vilken tid man vill promenera, i vilken takt och hur länge man vill promenera. Aktivitet som är så avslappnande!
Promenader är en fantastisk aktivitet. Ett perfekt och hälsosamt sätt att umgås med vänner. Man får både träning, frisk luft och social samvaro.

Vill man istället gå ensam och få en stund för sig själv så är det perfekt att slänga på sig ett par hörlurar och lyssna på en bok, podd eller musik.
Passa på att få både frisk luft och lite motion genom att ta en promenad. Sätt hörlurar i öronen lyssna på bra musik eller varför inte en bra bok och njut av egentid utomhus. Ett enkelt sätt att få vardagsmotion.
Att promenera är underskattat. Gå i lugn takt och upplev naturen eller i rast takt med en en bra ljudbok i öronen. Gå ensam eller med en vän. Du får motion och stressnivåerna sänks. 30 min promenad om dagen gör underverk för kropp och själ.
Minst fem dagar i veckan startar jag min dag med en skön morgonpromenad - jag älskar den tidiga morgonluften och tystanden innan samhället/staden vaknar till liv. Min promenad kan vara allt från 10 minuter till en timma men för mig är det viktiga att komma ut på morgonen och vakna och njuta av luften. Det är den bästa stunden på hela dagen för mig.
En hållbar motionsform som har låg skaderisk och som passar de flesta. Att få in en daglig rutin genom att gå trettio minuter ger inte bara en behaglig stund utan ger både motion och syresätter kroppen vilket gör dig piggare och mer alert. Dessutom får tanken fritt utrymme vilket gör promenader till ett perfekt tillfälle för mental återhämtning.
En motionsform som passar när som. Man kan variera fart och längd. Det bästa är alla fina samtal med den man går med (ofta min dotter).
Promenader är fantastiskt, gärna varje dag! Mår riktigt bra av det. Underskattad motionsform som samtidigt gör en lugn.
På lunchen tar jag gärna en promenad på en halvtimme vilket gör så stor skillnad för eftermiddagen. Jag blir piggare och jag kan bearbeta saker/problem i mitt arbete när jag promenerar och har lättare till lösning på eftermiddagen.
Går på promenader varje dag. Ibland blir det långa och ibland korta.

Promenaderna både avlägsar både stress och tankar.
Alla kan promenera i sin takt,bara det görs.Att promenera i naturen ger ett lugn som ger kroppen nya krafter.
Lättillgängligt samtidigt som du ser och upplever naturen. Det bästa är att du tar det i din egen takt.
Det här är en bra träning som inte är svår att få till i sin vardag. Om jag känner mig trött och slö, fungerar en promenad för att få mig att piggna till.
Promenerar till och från jobbet varje dag! Den bästa motionen man kan få och samtidigt får man frisk luft!
Jag har en daglig runda med början på en slinga i skogen och sen går jag ner till stranden och går längs havet på hemvägen. När det är lågvatten är det så mysigt att gå så långt ut som möjligt. Lite blöt om fötterna blir jag ibland men det är så rogivande.
Finns det något som borde ingå i varje persons vardag så är det verkligen promenader. Få saker får en att må så bra, tänka så klart och få så mycket energi.
Bland de bästa sättet att röra på sig. Frisk luft, de är gratis och du kan göra de precis vars som helst.