Anette Åhlin

Användarprofil

Expeditionen

Bok av Bea Uusma
Bea Uusma har skrivit om sin resa till Nordpolen och vill ta reda på vad som hände Andre år 1897 då han lyfte i en vätgasballong för att ge dig ut på en polarexpedition. Bra finner nya bevis och tillbakavisar tidigare teorier om vad som hände.
Här har vi David Hellenius i sitt esse. Han spelar Robert som träffar ett ex och har svårt att känna efter hur han känner för henne. Är det så att det finns ngt kvar mellan dem... En film som handlar om kärlek och gamla kärlekar, nya chanser och att gräset är inte grönare på andra sidan..

Nio liv

Bok av Emelie Schepp
Älskar dessa böcker med Åklagaren Jana Berzelius som huvudrollsinnehavare. Detta är sjätte boken i denna serie med Kana. Många intressanta fall får vi vara med om, dör endel har med Janas hemliga förflutna.... så spännade... läs dem allihopa

Zootropolis

Film från 2021 regisserad av Byron Howard och Jared Bush m.fl.
Så underbar barnfilm, den har allt. Man skrattar och bara älskar dessa härliga sengångare som gör hela filmen.

Silvervägen

Bok av Stina Jackson
En man letar efter sin 17 åriga dotter som har försvunnit sedan ngr år. Han åker samma väg och letar och letar. Det är många saker som man inte kan förutspå som händer under hans resa. Dottern är och förblir borta , eller.... Boken är skriven på ett så intressant sätt och dess handling gör att man inte kan lägga undan den. Otroligt bra spänningsromaner som jag verkligen rekommenderar för er.

Fia (med knuff)

Brädspel skapat av Josef Friedrich Schmidt
Detta spel är kul att spela med både stora och små barn. Man har sin egen färg och sitt eget ”bo”. Man slår tärningen och går samma antal steg som antal prickar på tärningen . Man kan hamna på samma plats som sina medspelare, men då knuffar man tillbaka dem in i deras bon i de får börja om från början igen

Bröderna Lejonhjärta

Bok av Astrid Lindgren
Denna bok handlar om skorpan och hans bror. Det är en bok som handlar om döden och att man kommer till Nangijala efter man har dött. Det är en mkt spännande bok för alla åldrar. Vi läste den högt i skolan på mellanstadiet och barnen älskade boken. Läs den

Barnens Alfapet

Brädspel skapat av Alga
Så roligt och lärorikt spel. Bort från alla skärmar och sätt er ner och spela med era barn. Här får man lära sig ord och bygga ord. Stor spelplan med rutor där man lägger sina bokstäver som blir ord. Samla poäng och försök få fram ord som ingen annan kan 👍👍

Livet efter dig

Bok av Jojo Moyes
Åh denna bok..., Så fint skriven av författaren. Kunde inte sluta läsa den. Läs den bara gör det!! on är hans personliga assistent och han sitter i rullstol. Kärlek uppstår, men vill han ha henne... tänker på getingar när jag ser titeln..
Detta program är så häftigt, de lockar fram styrka i personer som tror sig kunna ALLT. Test efter test går personerna igenom, det är inte alltid styrkan som vinner. Det är hjärnan som visar sig många gånger vara så otroligt stark. Det gäller att våga slänga dig ut och säga att detta klarar jag av. Se det!!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.