Elitstyrkans hemligheter

TV-program
Gillar man att se hur långt "vanliga" människor är villiga att utmana sina kroppar och psyket så är denna serie toppen.
Detta program är så häftigt, de lockar fram styrka i personer som tror sig kunna ALLT. Test efter test går personerna igenom, det är inte alltid styrkan som vinner. Det är hjärnan som visar sig många gånger vara så otroligt stark. Det gäller att våga slänga dig ut och säga att detta klarar jag av. Se det!!
Ett väldigt bra program. Spännande och se hur deltagarna klarar alla utmaningar. Och instruktörerna är väldigt imponerade.
Wow att det här program idén har tagit sig till Sverige äntligen! Otroligt att se hur hårt deltagarna pressas samtidigt är det intressant att följa ur ett psykologiskt perspektiv och se hur lätt det kan vara att bryta ned en människa mentalt. Riktigt bra program som gör att man har något att se framemot på söndagar :)
Spännande program om att övervinna rädslor, spränga gränser, lita på sina kamrater och om att nå sitt mål. En grupp människor ställs inför svåra och psykiskt påfrestande utmaningar av före detta elitsoldater i förbandet SOG. Vem eller vilka klarar utmaningen?