Maria

Användarprofil
Finns det något godare än en mjuk krämig lyxig risotto med svamp? Comfortfood och vardagslyx i ett paket. Mums!
Fantastiskt vackra tyger som dyker upp i floden, men varför bleknar barnen sakta för att sedan försvinna spårlöst? En spännande bok för stora och små!

Kalle och chokladfabriken

Film från 1971 regisserad av Mel Stuart
Originalet! En fantastisk film som osar nostalgi och handgjorda specialeffekter. En film för hela familjen, fylld med karameller och Oompa Loompas!

Samlaren

Bok av John Fowles
Att finna kärleken och att omge sig med vackra saker... Men hur var det med samtycke egentligen? Förhoppningen om att en kvinna ska drabbas av Stockholms syndromet och bli kär i den man som håller henne fången, men allt blir inte som man önskar.

Hjärtlös

Bok av Marissa Meyer
Historien om hur den röda drottningen skapades. Att vara kär i fel person är inte lätt, inte heller när ens position i samhället förhindrar en att följa ens drömmar. En man med citrongula ögon, en paj som som leder till olycka och ett hjärta som offras.

Stenfoster

Bok av Mikael Strömberg
Novell av Mikael Strömberg.
En nyinköpt stuga i behov av renovering. Men vad är det som skrapar? Vem har rört skåpet under diskbänken?
Inte lika bra som många av Mikaels andra böcker, något fattigt språk där en obehaglig känsla inte riktigt hinner byggas upp. Rekommenderas för den nya skräckläsaren.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.