Sara

Användarprofil

Divergent

Film från 2014 regisserad av Neil Burger
Detta är en spännande film som handlar om en dystopi och jag som älskar drama , action och romantik filmer var detta en väldigt bra film jag gillar även att den är en utav delarna i en film serie. plus så känns filmen väldigt girlboss aktig av sig då den har en stark ung kvinna som ska slå tillbaka mot de onda som en huvudkaraktär.

Captain America: The First Avenger

Film från 2011 regisserad av Joe Johnston
Som en ganska så stort marvel nörd så detta en utav mina favorit filmer och jag gillar att den har en så stor betydan för resten av de kommande marvel filmerna. Jag gillar mest alla så easteräggerna som dyker upp under filmens gång. Något mer som är bra är att de är en bra familje film.

Stad av aska

Bok av Cassandra Clare
Detta är en väldigt spännande bok den skulle vara väldigt rolig och bra att läsa för de som gillar romantik och de övernaturliga jag gillar att den inte är så klyschig utan att den överträffar ens förväntningar.
Detta är ett roligt och traditionellt spel som alla som barn till vuxna tycker är roligt och kan spela. Det är något man kan spela när man har lång tråkigt eller när man bara känner för att spela något utan att behöva använda för mycket strategi. Något som sagt både kan spelas av barn och vuxna vilket gör det till ett enkelt och roligt familjespel

Hungerspelen

Bok av Suzanne Collins
Detta är en väldigt spännande och rolig bok att läsa med många twists. Men den kan bli lite långtråkig nära mitten men som försvinner de då man har kommit in i boken och dess berättelse mer.
Detta är en utav mina favorit böcker jag läste som barn. Jaag rekommenderar starkt detta som en högläsningsbok eller en bok innan läggdags för barn då den har ett stort antal svåra ord vilket är bra för barn som är i åldrarna 10-16. Den har en helt otrolig storyline samt så finns det alltid en otrolig bra plotwist.

Subway Surfers

Spel från 2012 utvecklat av Kiloa och SYBO Games
Det är ett roligt spel för de som vill bara spela något utan att behöva tänka på något eller stressa. Det är roligt att spela när man har tråkigt eller bara käner för det. Jag gillar att man inte behöver vara super fokuserad när man spelar det.

Ondskan

Bok av Jan Guillou
Ondskan är en bok med ett ganska så svårt ämne men den är också väldigt spännande att läsa. Det är väldigt intressant att följa huvudkaraktären Erik och hans resa in till den nya skolan samt så finns det många filosofiska dilemman om vad som är rätt och fel vilket är roligt själv att tänka på enligt mig. Jag rekommenderar boken till folk som gillar tuffa dilemman. Dock så känns det lite för dystert ibland.

The Originals

TV-program från Netflix
The originals är en underbar serie till folk som gillar drama, romantik och de övernaturliga. Den är ganska annpasad till ungdom men är säkert lika rolig för vuxna att kolla på/läsa. Det finns alltid en twist och vändning vilket gör serien annu mer underhållande.
Rekommenderas för den som gillar kärleksromaner
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.