En dröm blir sann

Finding the Dream
Bok av Nora Roberts
Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen Templeton. Här växer tre flickor upp tillsammans och delar allt: Margo Sullivan, dotter till hushållerskan, Kate Powell, fosterbarn i familjen, och Laura Templeton. När den äldre och sofistikerade Peter Ridgeway svepte in i 18-åriga Lauras liv trodde hon att han var hennes drömmars man. Nu, tio år senare, har det emellertid blivit uppenbart för henne att det var familjen Templetons pengar som lockade Peter mest, och att han inte alls är den hon trodde. Plötsligt står hon ensam med två barn att försörja, men fast besluten att för en gångs skull lösa sina problem på egen hand. Då Lauras bror Josh föreslår att hon hyr ut stallet på Templeton Houses ägor går hon med på det, för hon och barnen är verkligen i behov av pengar. Hyresgäst blir Michael Fury, en före detta stuntman som sadlat om till hästuppfödare. Det dröjer inte länge förrän Laura inser att det bakom hans bad boy-image döljer sig ett hjärta av guld. Kanske finns det fortfarande drömmar som kan besannas. En dröm blir sann är den tredje och sista fristående delen i serien om vännerna från Templeton House.
En story om kämpandet som ensamstånde mamma. Att försöka få ihoo livspusslet.  Att samtidigt försöka läcka qig själv. Att bygga upp ett liv & skydda sina barn. Att våga ta steget att kanske älska igen.
Gillade denna boken. Den var fin i många aspekter & kändes lite djup men på ett kärleksfullt set. Var lite mer action i denna. Mer spänning. Det var ett bra slut på triologin. Hade lätt velat se denna serien som film.
                    🔴🟠🟡🟡🟠🔴
" kärleken var något som bara drabbade en, något man inte kunde förutse"
Den sista boken i Roberts dröm-triologi handlar om Laura, vars äktenskap nyligen har kraschat och upphört. Det var ingen vacker syn, men nu börjar hon försöka blicka framåt med hjälp av hennes bästa vänner Margo och Kate, men också med hjälp av en man hon var bekant med i sin barndom.

Det var kul att få se allting som hänt från Lauras synvinkel, efter att ha fokuserat på de andra två tjejerna i tidigare böcker. Fascinerande att dyka ner i allt som hänt hennes äktenskap och i hennes familj. Också trevligt att få se hur de tidigare karaktärernas liv går framåt.

"En dröm blir sann" är en bra bok. Det är inte min favorit från Nora Roberts, men den är allt man kan förvänta sig. Det är vänskap, kärlek och familjeband. Och såklart sexscener som är onödigt långdragna och välbeskrivna. Och helt orealistiska. Men vid det här laget är det en av bitarna som kännetecknar en roman av Nora Roberts.

En helt okej bok. Trevlig och mysig, men förutsägbar och inte det bästa jag läst.