Du kommer inte undan...

Bok av Christina Larsson
Städerskan Lina Wikman tror inte sina ögon när hon hittar en naken, ihjälslagen man i lyxvillan i Örgryte. Lina, som dessutom förföljs av en hotfull stalker, är nära ett sammanbrott men lyckas till slut larma polisen. På grund av en massiv snöstorm får kriminalkommissarie Ingrid Bergman och hennes team en svår start på utredningen. Den döde visar sig vara husets ägare, Erik W Sternheg, och han mördades med inte mindre än femtiotre hammarslag. Vem hatar Göteborgs välrenommerade revisor så mycket? Listan på tänkbara gärningsmän växer sig snart längre och längre, för när de börjar skrapa under den till synes fläckfria ytan ramlar skeletten ur garderoben. Och en man med så många mörka hemligheter har många fiender ...
Polisen i Göteborg, med Ingrid Bergman i spetsen, får än en gång ett brott att lösa när den kända Erik W Sternheg hittas brutalt mördad i sitt badrum hemma i Örgryte. Mordet verkar vara handlat i blint raseri, finns det någon som hatar Erik så mycket?
Samtidigt kämpar två unga kvinnor med en stalker som inte verkar sky några medel.
När julen nalkas har Ingrid och hennes kollegor mer än någonsin att göra. För Ingrid privat är livet också som vanligt rent kaosartat.

Del 3 i serien om Ingrid Bergman. Jag tycker att även denna bok är spännande och läslusten växer. Vi får än en gång följa samma karaktärer som tidigare, vilket jag gillar. Jag gillar verkligen att läsa böcker med återkommande karaktärer. Slutet på boken lämnar mig väldigt sugen på att kasta mig in i nästa bok för att få veta vad som händer. Christina skriver på ett behagligt & lättläst sätt, som gör att man vill läsa mer.