Croissants till frukost

Bok av Annika Estassy Lovén
Gabriel känner att kärleken mellan han och Cecilia går på halvfart, precis som hans spermier gör. De vill lite olika saker i livet men Gabriel vill inte riktigt ge upp Cecilia så lätt. Ska lite sol och frihet i kombination med hav få Cecilia att bli förälskad igen och inte lämna honom?
Det här är den fristående uppföljaren till Annikas debutroman Solviken. Jag tycker helt klart att författarens skrivteknik har förbättrats och den här boken har ett betydligt bättre språk med mer flyt. Det är en bok med både kärlek och humor bland karaktärerna.

Nu får man följa Gabriel och hans relation med Cecilia där kärleken inte direkt spirar. Allt går på halvfart men när Antoine gör sig påmind i Gabriels liv ska han kanske lyckas med att få deras kärlek att blomstra igen.

Jag tycker att den här boken är rätt bra och det är intressant att för omväxlingens skull följa en man som huvudkaraktär. Dessutom i hans kamp att få bli pappa och hur han tacklar det att hans spermier inte är så unga och fräscha längre.