Stjärndamm

Bok av Lars Wilderäng
De få överlevarna kämpar för sitt liv. De är inlåsta och omringade på Carlstens fästning. Det samhälle och civilisation som man byggde upp efter nedsläckning finns inte mer. Det måste finnas ett sätt att stoppa fienderna, även om det blir de sista dom gör. Men hur ska de ta sig ur fångenskapet? Och finns det fler överlevande?
5 utgåvor
Välj utgåva
StjärndammSvenska - Pocket
ISBN: 9789176910801
StjärndammSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176790267
TähtipölyFinska - Inbunden
ISBN: 9789518875690
StjärndammSvenska - Inbunden
ISBN: 9789176790229
StjärndammSvenska - E-bok
ISBN: 9789176790236
De få personerna som är kvar gör allt för att överleva. Men när man har tusentals zombier precis utanför murarna på Carlstens fästningen, så är det inte lätt. Återigen lyckas Wilderäng skriva på ett sätt som fångar ens intresse. Med händelser som utvecklas och förändras på bara några få sidor, vill man inte lägga ifrån sig boken. Vi kommer att introduceras till några nya karaktärer i boken som tar Silverbane och större delen av gruppen på resa till Norge och över Nordsjön över till Skottland i jakt på fler överlevande.

Har man läst de två tidigare böckerna, har man byggt en ordentlig relation med dessa karaktärer. Just Silverbane blev en personlig favorit för mig och jag är väldigt besviken på hur det blev för honom i den här boken.
Kommer mänskligheten att överleva det fruktansvärda hotet det står inför? Eller är det jordens undergång? Ja, det får ni läsa er till.

Jag rekommenderar start hela Stjärn-trilogin till den som tycker om att läsa en spännande berättelse om överlevnad. Självklart ska böckerna läsas i rätt ordning, så man är med på noterna och förstår vad som händer.