Bara ha roligt

Bok av Maria Maunsbach
En ung och självständig kvinna vid namn Lydia träffar genom en bekant en gentleman och arkitekt vid namn Johannes. Då Lydia är ung och törstar upplevelser uppslukas hon av Johannes och och deras förhållande. I boken får läsaren ta del av en intensiv kärlekshistoria mellan Lydia och Johannes som båda har svårt att släppa ner garden.
4 utgåvor
Välj utgåva
Bara ha roligtSvenska - Inbunden
ISBN: 9789173379274
Bara ha roligtSvenska - E-bok
ISBN: 9789173379281
Bara ha roligtSvenska - Pocket
ISBN: 9789178090396
Bara ha roligtSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178090204
Förväntade mig en feelgood kring hur det är att dejta i dagens samhälle, men så fel jag hade. Ogillade exakt alla karaktärer i boken. Till och med huvudkaraktären, även om jag kan känna igen mig i henne, vilket gjorde att den ändå förtjänade två stjärnor. En rå och ärlig skildring av hur en relation kan bli och inte bli. Motsatsen till en romantiserad kärlekssaga och feelgood-känsla, men beskrivningar mitt i prick när det gäller känslor, tankar och förväntningar på en nystartad relation. Författaren sätter alla beskrivningar och känslor hos karaktärerna på pricken, men det passar helt enkelt inte mig som läsare att läsa om en destruktiv relation, är mer ute efter fly verkligheten med spänning eller feelgood. Med det sagt tror jag att boken ändå kan passa många, den är otroligt välskriven!

SPOILER!!!

Den mest förekommande känslan när jag läser boken är ilska. Vill bara skrika DUMPA HONOM. En så vidrig karaktär den där Johannes, men också faktiskt, tyvärr helt från verkligheten.