Det kommer aldrig mer vara du

Bok av Anne-Lie Högberg

Övergiven och med krossat hjärta ska hon ta hand om jobb, barn - och sig själv. Hon tvingas också inse att väninnan inte bara fått Oscar utan även blivit styvmamma till hennes barn.

Samtidigt undrar hon vad hon egentligen känner för Martin, Oscars kompis, som allt oftare finns till hands med starka armar och tröst. Som om inte livet är nog komplicerat träffar hon även Tobias på en resa till Kanarieöarna. Agnes märker snart att det inte lätt att gå vidare när det som inte fick hända just gjort det.

Det kommer aldrig mer vara du är en relationsroman om att gå stark ur motgångar. Och att skillnaden mellan motvind och medvind kan bero på åt vilket håll man står.

Recension från BTJ, Lektör Petra Norman: Författaren skildrar med ett enkelt språk och på ett lättläst sätt svårigheterna med att bli lämnad och kampen för att hitta en ny tillvaro. Här finns igenkänning för dem som blivit lämnade eller genomgått skilsmässor och boken kan kanske inge hopp.

Mindre

Övergiven och med krossat hjärta ska hon ta hand om jobb, barn - och sig själv. Hon tvingas också inse att väninnan inte bara fått Oscar utan även blivit styvmamma till hennes barn... Mer

4 utgåvor
Välj utgåva
Det kommer aldrig mer vara duSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176135198
Det kommer aldrig mer vara duSvenska - Pocket
ISBN: 9789187548192
Det kommer aldrig mer vara duSvenska - E-bok
ISBN: 9789176570357
Det kommer aldrig mer vara duSvenska - Okänt
ISBN: 9789187548079
Betyg 4
Tänk ett äventyr med två äldre damer, Margit och Alma. Som lägger ut en kontaktannons där de söker en varsin man. En djup och stark vänskap, spänning men framförallt humor. En bok man bir glad av och är lättläst, men välskriven.
I denna bok möter vi Agnes och Oscar.
Oscar berättar han älskar Lisa, som med sin man firar Midsommar med dem.
En bok om familj, kärlek, alla frågor och slitningar, livet- vid en separation sker mycket, insikterna och känslorna är många och extra många med barn.
Väldigt fin och man fastnar i den- dras in, känner sorg och glädje med, inte lägger ifrån sig innan den är slut.
En fantastisk bok jag rekommenderar varmt.
Underbar bok som handlar om 2 äldre damer. De bestämmer sig för att sätta in en annons där de söker efter karlar att kunna umgås med. Dom är tuffa o käcka damer med skin på näsan o minst 4 rävar bakom örat.
Karin gör en ikke besviken. Vill man le & skratta då är det hennes böcker man ska läsa. Hon skriver väldigt lättläst & lättsamt men med ett ändå funderande djup. Sen är det ju lite kul att denna boken utspelar sig i Tomelilla bara par km från där jag bor.
🟡🟠🔴🔴🟠🟡
"Så många svordomar och råa skämt hade aldrig tidigare snirklat runt i grönskan"
Damerna Alma och Margit är två vänner som bor grannar i ett litet område i Tomelilla kommun. Dagarna är inrutade med träffar, kaffe dagligen, trädgårdsarbete och prat. Så kommer katastrofen och de meddelas att deras hus ska lösas in och jämnas med marken för att ge plats år en väg. Alma och Margit får flytta in på ett äldreboende i väntan på pensionärslägenhet men så händer saker som gör att det öppnas nya möjligheter och Alma smider planer...……..En underhållande rolig lättläst bok för hängmattan i sommar.