Det kommer aldrig mer vara du

Bok av Anne-Lie Högberg
Agnes och Oscar åker till de goda vännerna Lisa och Tom med sina tre barn för att fira midsommar. Mitt i natten berättar Oscar att han älskar Lisa. På mindre än två veckor har Agnes flyttat, bytt jobb och påbörjat ett nytt liv. Övergiven och med krossat hjärta ska hon ta hand om jobb, barn - och sig själv. Hon tvingas också inse att väninnan inte bara fått Oscar utan även blivit styvmamma till hennes barn. Samtidigt undrar hon vad hon egentligen känner för Martin, Oscars kompis, som allt oftare finns till hands med starka armar och tröst. Som om inte livet är nog komplicerat träffar hon även Tobias på en resa till Kanarieöarna. Agnes märker snart att det inte lätt att gå vidare när det som inte fick hända just gjort det. "Det kommer aldrig mer vara du" är en relationsroman om att gå stark ur motgångar. Och att skillnaden mellan motvind och medvind kan bero på åt vilket håll man står.
Jag tycker boken är bra och jag gillar att Högberg använder ett ganska lättsamt språk. Jag tycker om att boken har ett djup och jag gillar att det är ganska ansträngt mellan huvudkaraktärerna i boken. Det gör att jag vill fortsätta läsa hela tiden. Jag tycker även om karaktärernas relationer och hur de utvecklas eller bryts ner. Boken har ett djup som jag gillar, men det blir inte för djupt. Högberg har en förmåga att skriva så jag som läsare vill veta mer! Det är ett författarskap jag gärna vill följa. En bok jag verkligen kan rekommendera till den som vill ha feelgood med lite svärta.
I denna bok möter vi Agnes och Oscar.
Oscar berättar han älskar Lisa, som med sin man firar Midsommar med dem.
En bok om familj, kärlek, alla frågor och slitningar, livet- vid en separation sker mycket, insikterna och känslorna är många och extra många med barn.
Väldigt fin och man fastnar i den- dras in, känner sorg och glädje med, inte lägger ifrån sig innan den är slut.
En fantastisk bok jag rekommenderar varmt.