Sanningen

Fool Me Once
Bok av Harlan Coben
Man tror att man förstår sanningen men det gör man inte. Maya, den före detta stridspiloten ser det otänkbara fångas på babykameran när hon är på jobbet. Mayas man Joe har blivit mördad två veckor tidigare och där sitter deras tvååriga dotter och leker med honom. Maya måste nu ta itu med hemligheterna från sitt förflutna.
En rakt igenom spännande thriller! Som alltid med Harlan Coben. Denna boken fick mig att vilja fortsätta läsa för jag ville ju verkligen veta slutet på boken!
Boken handlar om Maya, en före detta stridspilot och om hennes 2-åriga dotter Lily och om livet efter att Mayas make blivit mördad och Lily blir faderlös. Maya installerar en digital kamera i Lilys rum och plötsligt en dag får hon se sin döde make Joe på skärmen med deras dotter Maya. Maya gör allt för att lösa mysteriet med hennes makes död som visar sig ha likheter även med sin mördade syster Claires död.......Läs! Läs! Läs!
'Sanningen' av Harlan Coben.

Maya Stern är en föredetta stridspilot som nyligen förlorat både sin syster och sin make i två ouppklarade mord. Ensam kvar med en ung dotter, en rik och mäktig svärfamilj och svår PTSD efter kriget, kämpar hon för att klara av vardagen.

Plötsligt en dag när hon tittar igenom det inspelade materialet på den digitala babyvakten, ser hon sin tvååriga dotter sitta i knä och leka med sin pappa. Pappan som mördades några veckor tidigare. Hur kan det vara möjligt?
Nu drar Maya igång en egen slags utredning för att finna svaret på både systerns och makens mord.