Med tankens kraft (bok + CD)

Mind over matter
Bok av R. T. Martin

När Parker fyller 16 upptäcker han något märkligt. Plötsligt kan han flytta på föremål med hjälp av tankens kraft. När han försöker använda sin nya förmåga för att stoppa några mobbare på skolan råkar han nästan skada en oskyldig person. Då tappar han helt lusten att använda sin superkraft. Ända tills ett skämt av några mobbare går alldeles fel och en av Parkers vänner behöver hans hjälp. Är Parker villig att ta risken och hjälpa till?

Andra delen i serien Superhuman - om ungdomar som på sin sextonårsdag upptäcker att de har superkrafter. Actionfylld och lättläst science fiction som blandar spänning med olika moraliska dilemman. Perfekt tonårsläsning!

Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå.

Mindre

När Parker fyller 16 upptäcker han något märkligt. Plötsligt kan han flytta på föremål med hjälp av tankens kraft. När han försöker använda sin nya förmåga för att stoppa några... Mer

5 utgåvor
Välj utgåva
Mind Over MatterEngelska - Inbunden
ISBN: 9781512498325
Mind over MatterEngelska - E-bok
ISBN: 9781541517776
Med tankens kraftSvenska - Inbunden
ISBN: 9789178812837
Med tankens kraft (bok + CD)Svenska - Inbunden
ISBN: 9789178812844
Mind over MatterEngelska - Pocket
ISBN: 9781541510487
Det här är andra boken jag läser i Superhuman serien och jag kan bara säga att jag är fast. Jag älskar den varma känslan som de skapar hos en. Utan vingar (första delen i serien) lindade mig runt lillfingret men en mysig syskonrelation och Med tankens kraft gjorde det med vänskap. Man blir glad av att läsa dem helt enkelt!

Jag måste också lägga till hur mycket jag uppskattar de små nyhetsinslagen som ger böckerna ett perfekt slut.

Detta är verkligen böcker som uppmanar och uppmuntrar en att ge andra en hjälpande hand!