Min egen väg

Ida Warg
I den här boken får vi följa med den populära influencern Ida Warg bakom kulisserna. På sociala medier ska allt visas upp med perfekt yta men där under gömmer sig osäkerhet, ätstörningar, relationsproblem och otroligt mycket hat. Hur tacklar man det och vågar fortsätta med att gå sin egen väg?.
3 utgåvor
Välj utgåva
Min egen vägSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137153926
Min egen vägSvenska - E-bok
ISBN: 9789137153933
Min egen vägSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178273614
Ida Warg är en känd profil på Youtube. Hon har också en egen blogg, en familj och en fin lägenhet mitt inne i Stockholm. Hon har nog det många kan önska sig. Allt verkar perfekt på ytan. Men det många inte vet är att Ida Warg har fått kämpa ordentligt för att komma dit hon är i dag. Hon flyttade från den lilla orten Åmål när hon bara var nitton år gammal. Då tänkte hon bli dansare. Det gick dock inte helt som hon tänkte sig. Ida Warg drabbades av ätstörningar, hon har råkat ut för snåriga relationer, näthat, mobbning och dessutom drabbades hon av prestationsångest. Trots det har hon i dag både barn, man och en av Sveriges mest kända kanaler på Youtube. Hon har dessutom lyckats etablera ett eget skönhetsmärke med bland annat brun utan sol produkter. Allt det här skriver hon om i sin bok.

Vad som är bra i boken
Ida Wargs bok beskriver på ett ärligt sätt hur det är att växa upp. Hon beskriver alla svårigheter med att inte klara av allt man vill, om att ha för höga krav på sig själv och om hur det är att utsättas för näthat. Språket är lätt att förstå och boken är mycket välskriven.

Vad som är mindre bra
Om man gillar bilder kan man bli besviken. De saknas helt i den här boken.

Rekommendationer
Jag rekommenderar Ida Wargs bok till framför allt ungdomar och unga vuxna. Även äldre kan såklart ha nytta av den men i dag är det främst de yngre som utsätts för näthat och mobbning i samband med att de växer upp. Alla som har haft eller har en dröm om att kunna leva på Youtube eller på en blogg kan få nytt hopp genom den här boken. Det går att lyckas, även om allt inte börjat så bra.