Monster

Martin Svensson, Joakim Lundell

OBS! DETTA ÄR DEN ORDINARIE ICKE-SIGNERADE UTGÅVAN!

Joakim Lundell berättar sin historia

Hans Youtubekanaler har sammanlagt över en miljon prenumeranter. På Instagram följs han av mer än 800 000 personer. Hans musik slår lyssningsrekord på Spotify. Joakim Lundell, tidigare känd som Jockiboi, är idag tveklöst en av Sveriges största influencers. Men vägen dit är full av smärtsamma minnen.

Under sin uppväxt placeras Joakim i fosterhem och ungdomshem och bollas mellan olika myndigheter. Han lever en tid som hemlös och hamnar i drogmissbruk och kriminalitet. Ensamheten driver honom till flera självmordsförsök. Vändningen kommer när han träffar sin fru Jonna. Med henne finner Joakim den trygghet och självkänsla han tidigare saknat.

Monster är en drabbande och hoppfull berättelse om en man som slår sig fri från en till synes nattsvart tillvaro, och blir en röst och en vän för hundratusentals människor. Joakim Lundell berättar sin historia för Leif Eriksson och Martin Svensson.

Mindre

OBS! DETTA ÄR DEN ORDINARIE ICKE-SIGNERADE UTGÅVAN! Joakim Lundell berättar sin historia Hans Youtubekanaler har sammanlagt över en miljon prenumeranter. På Instagram följs... Mer

5 utgåvor
Välj utgåva
MonsterSvenska - Pocket
ISBN: 9789137152608
MonsterSvenska - Pocket
ISBN: 9789175038292
MonsterSvenska - E-bok
ISBN: 9789137150871
MonsterSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137150864
MonsterSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176516157
Innan jag läste boken hade jag inte så stor koll på Joakim. Jag visste att han har varit känd som Jockiboi, är gift med Jonna och hade gjort pranks. Då boken var en av de mest sålda året den släpptes, så passade jag på att klicka hem den under bokrean för jag blev nyfiken på den. I boken nämns en del tuffa ämnen och det gör att jag inser vilken resa Joakim faktiskt har gjort, att han har lyckats vända tuffa saker som har hänt i hans liv och numera är framgångsrik. Även om boken är lättläst, är en del saker inte lika lätta att läsa om (kvinnosynen till exempel).