Korean BBQ

Korean BBQ & Japanese grills
Bok av Jonas Cramby
Korean BBQ av Jonas Cramby är en kokbok som fokuserar på koreansk mat. Med ett 20-tal recept är det möjligt att tillaga en storslagen koreansk måltid. Smårätter med grönsaker, goda köttmarinader och den världsberömda kimchin är några av många saker som du kan laga från denna kokbok. Perfekt när du vill bjuda på en ovanligt god barbecue.
Korean BBQ är en härlig kokbok av Jonas Cramby. Här lagas koreanska rätter med många smårätter och goda marineringar. Koreansk barbecue och kimchi är känt över hela världen och äntligen finns det en kokbok som visar upp det koreanska köket från dess rätta sida.

Koreansk mat är supertrendig just nu känns det som. Med all rätt, eftersom det är både enkelt och gott. Koreanska grillrätter är lätta att förbereda och bör allra helst grillas på små bordsgrillar av matgästerna själva. Med andra ord är koreansk barbecue en väldigt social måltid där alla gäster får grilla själva. Det enda som krävs är att allt som ska grillas och alla sidorätter förbereds innan. Denna kokbok har alla tips och recept som behövs för att skapa en riktigt koreansk måltid. Små grönsaksbaserade smårätter, kimchi, ris och andra sidorätter förbereds samtidigt som köttet.

Boken består av cirka 20 recept och resultatet blir supergott. Denna bok är perfekt om du är trött på att laga det gamla vanliga och vill bjuda gästerna på något nytt och spännande. Alla rätter har komplicerade namn och ser avancerade ut, men det är förvånansvärt lätt att laga dem. Alla som någon gång varit i Korea och gillade maten där bör skaffa denna bok. På ett kul och avslappnat sätt guidar den läsaren till en komplett koreansk barbecue.