Aquaman (DC Extended Universe, #6)

Film från 2018 regisserad av James Wan

När Atlantis är i fara blir halvmänniskan och halvatlanten Arthur tvungen att hjälpa till. Han är son till Atlantis drottning men har växt upp och har bott på land med sin far. Nu måste Arthur strida för att rädda sin mors rike. Striden blir inte så enkel som han tror.

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Ginza
59 kr + 39 frakt
Aquaman
59 kr
Aquaman
59 kr
Aquaman
149 kr
Aquaman 3D
269 kr
Aquaman 3D
269 kr
Aquaman
279 kr
Aquaman
59 kr
Aquaman
59 kr
Aquaman 3D
269 kr
Aquaman
279 kr
CDON
79 kr + 29 frakt
Base.com
~91 kr (7.99 GBP)okänd frakt
Coolshop
99 kr fri frakt
Zavvi.com
~119 kr (11.49 EUR)+ 6.99 EUR frakt
Shop4world.com
~137 kr (11.99 GBP)+ 6.99 GBP frakt
365games.co.uk
~137 kr (11.99 GBP)+ 2.99 GBP frakt
En film om att tillhöra två helt olika världar och hur man väljer sida när strider uppstår och hur man kan lita på både vän och fiende.
Underhållande matine äventyr för hela familjen. Roligt spännande och perfekt om man älskar 💕 havet. Bygger på mina serie favorit böcker 📚 som ges ut av dc-comics. Enkel lätt handling att njuta av.
Ett våghalsigt äventyr där man får följa med på Arthurs resa till att bli havets härskare. Det är en spännande superhjältefilm.
Filmen handlar om hur halvmänniskan och halvatlanten Arthur får genomgå sitt livs resa för att finna sanningen om sin mor och finna sig själv. När Atlantis hamnar i fara och de behöver hjälp vänder atlanterna sig till drottningens andra son som bor på jorden med sin far. När Arthur bestämmer sig för att hjälpa Atlantis, sätter en del spännande och äventyrliga händelser igång.
Hans halvbror som är kung över Atlantis blir inte glad över detta och börjar strida emot honom. Samtidigt är det även på väg att bli strid mellan jorden och Atlantis och för att stoppa detta och rädda sina nära och kära blir Arthur tvungen att strida emot sin bror. Det är ett underhållande äventyr och filmen är gjord på ett väldigt bra sätt med både scenografi och handling. Jag skulle gärna kunna se denna film igen och tyckte att den verkligen var bra.