A Simple Favor

Paul Feig  

Dramakomedi om den ensamstående mamman Stephanie som driver en Youtube-kanal för mammor. Hennes liv utöver mammarollen är ganska tomt, fram till dagen hon träffar överklasskvinnan och mamman Emily. Snabbt vänds hela Stephanies liv upp och ner. En spännande och rolig film där sanningen är att man aldrig kan lita på någon.

2 varianter
Välj variant
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Ginza
29 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
CDON
79 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 29 frakt
Discshop
149 kr + 29 frakt
Den här dramakomedin har flera gånger blivit jämförd med thrillern Gone Girl, och det är inte svårt att förstå varför. A Simple Favor har en lite mjukare uppsyn och är lika delar rolig och igenkännande som spännande.

Singelmamman Stephanie lever för sitt barn och rollen som mamma. På sin Youtube-kanal pratar hon dagligen ut till andra mammor och ger tips och råd. En dag träffar hon en annan mamma, Emily, på skolan där deras barn går. Emily är allt som Stephanie inte är. Hon är närmast obrydd om hur den klassiska modern ska vara. Istället lever hon ett extravagant liv, har en blomstrande karriär och dricker martinis mitt på dagen.
De två startar något trevande en djup vänskap, till den dagen då Emily plötsligt försvinner. Tragedin rör hela samhället och Stephanie bestämmer sig för att gå till botten med försvinnandet, och uppdaterar Youtube under tiden.

En spännande historia med många tvära kast. En helt klart sevärd film som får en att både skratta och hoppa till flera gånger.