Sofi & Jakob reser till New York

Bok av Lovisa De Geer
Sofi och Jakob har precis landat i New York, tillsammans med sin favoritfaster Lollo. De kan knappt tro sina ögon när de ser de stora skyskraporna och snart blir de indragna i ett äventyr, när en apa rymmer från Central Park Zoo! "Sofi och Jakob reser" är en härlig serie, skapad av Lovisa de Geer och illustratören Millis Sarri, här inläst av Tilde de Paula. Följ med till olika platser i världen och lär dig mer om kända platser och sevärdheter.
Nu får vi följa med denna glada trio till New York; en mysig reseberättelse som är spännande och lärorik!

Vi får återigen träffa Sofi och Jakob och deras faster Lollo som denna gången åker till New York. I dessa tider så är det rätt behagligt att resa i bokform.

Liksom i den första boken då vi reste till London får vi lära oss mycket om staden.

Det här boken var en Väldigt mysig, kul och lärorik läsning!
Jag tycker boken är ganska bra! Jag tycker att boken börjar alldeles för direkt och att det känns som att författaren missat att skriva några sidor. Det var till och med vid ett tillfälle jag tittade efter om jag råkat ta två sidor när jag bläddrade. Jag gillar att det är så många saker som tas upp och de besöker men samtidigt går det för fort. Jag tycker även att denna är bra med alla små faktarutor och allt runtomkring. Men jag blev ganska besviken på denna, tyvärr. Den första var ju jättebra.
Jag gillar som sagt handlingen och idén till boken men det går för fort fram och i början hängde jag inte med alls för den började för direkt.