Våreld

Bok av Gabriella P. Kjeilen
En antologi fylld av paranormal romantik. Fly från kyla och mörker och värm dig med kärleksfulla möten, tårdrypande återföreningar och stormande känslor som sträcker sig över tid och rum. Kasta dig in i en spirande romans, upplev längtan och känn lågan från gammal kärlek som aldrig falnar. Bevittna hur sagor blir till verklighet och dröm dig bort. "Våreld bjöd på en magisk och fängslande läsning där alla novellerna fångade mig från första sidan! Rekommenderas varmt!" - Jasmine, @bokugglor "Dessa noveller är perfekta mumsbitar av romantik, mystik, spänning och passion." - Denise, @ramblingoutloud
Härlig bok med många bra noveller. Perfekt för alla fantasy och romance älskare som vill ha något kort att läsa.
Jag har tidigare varit anti mot noveller då jag tycker de är för korta och att man inte har tillräckligt många sidor på sig att få en koppling till karaktärerna, men Våreld förändrade min syn helt och hållet. För det första håller alla noveller väldigt hög klass. De var både originella, spännande och gripande. För det andra höll de alla en röd tråd och var oerhört spännande. En jättebra anatologi!
Våreld är fylld av magisk, pirrande kärlek och fängslande handlingar. Boken är väldigt snabbläst då alla noveller är händelserika och spännande, man bara vill läsa mer och mer efter varje novell. Våreld är en fin antologi som jag varmt kan rekommendera.

Mina favoritnoveller i Våreld är: I drakens ögon, Nyckeln till ditt hjärta och Havets sång. Men alla andra noveller har unika, fantastiska drag som man verkligen njuter av att läsa. Jag hade gärna velat läsa hela böcker om vissa väsen och karaktärer, vilket är ett stort plus. Jag smålog under hela bokens gång (förutom i de ledsna delarna såklart). Varmt tips!