Tokyo Calling

Bok av Anna Portner
Feelgoodserien om systrarna Niva bjuder på romantik, halsbrytande handling och en hel del svärta. Tokyo Calling är andra delen om Camilla och Stella, som befinner sig mitt i den vändpunkt i livet som 30-årsåldern ofta är. Yrkeslivet har tagit fart, relationer börjar bli på allvar. I Tokyo Calling får vi följa Stella som försöker bygga upp sin tillvaro efter att en lång relation kraschat. Tinder, tillfälliga relationer i kombination med svår skrivkramp efter succédebuten är inte en lyckosam kombination, men Stella och Camillas starka systerskap, är som alltid räddningen. När japanska ambassaden lockar med ett glamoröst skrivuppdrag som överträffar Stellas vildaste fantasier hade det inte kunnat komma mer lägligt.
Underhållande fortsättning på serien om systrarna Niva. Jag uppskattade den även om jag gillade den första boken bättre! :D
En spännande fortsättning på förra boken. Man kommer snabbare in i denna boken vilket är ett plus. Och man får denna gången följa den andra systern vilket va lite förvirrande då man lätt blandade ihop men bara man lärde sig detta så gick det bra.