Vid världens ände

At The World’s End
Catherine Fisher
I ruinerna av en mäktig stad är det bara Butiken som står kvar. Den har blivit hem åt en liten grupp överlevare som inte har satt sin fot utomhus under de nio år som gått sedan den dödsbringande Stjärnan dök upp. Men alla drar inte åt samma håll, och när konflikten i Butiken till slut når kokpunkten, tvingas Caz och Will ut på stadens istäckta, tysta gator. Faror lurar överallt, och nu måste de försöka hitta en ny, trygg plats för att överleva. Men Caz och Will har ingen aning om var det skulle kunna vara ... "Catherine Fisher är en av vår tids bästa fantasyförfattare". Independent
2 utgåvor
Välj utgåva
At the World's EndEngelska - Pocket
ISBN: 9781781124710
Vid världens ändeSvenska - Pocket
ISBN: 9789187667787
Jag tycker boken är ganska bra! Jag gillar att boken är spännande och jag vill hela tiden veta vad som kommer hända. Jag tycker om att boken är väldigt lättläst och den är inte alls svår att förstå. Jag gillar att boken är dystopisk och det är en intressant händelse Fisher skapat.
Jag tycker boken är spännande, men det är något som inte är jättebra. Jag vet inte vad, men det är något som gör att jag inte gillar boken jättemycket. Det kan vara karaktärerna jag inte klickar med.
Det är absolut en bra bok men det är inte en bok jag kommer bära med mig en längre tid.