Breaking Bad

TV-program från Netflix
En av mina absolut favorita serier! Trodde inte att jag skulle fastna för den men jag hade helt fel. Otroliga karaktärer och skådespelarna är sååå bra, man lider verkligen med dem ibland.

Perfekt kombination av action, drama, thriller och komedi. Verkligen en superbra serie!
Till en början tänkte jag att en serie om narkotika, gängkriminalitet och olika sorters våld inte alls lockade mig.. men, oj, vad fel jag hade! Det är så fascinerande och även om det innehåller alla ingredienser jag nämnt handlar det om så mycket mer; samhällskritik till exempel. Vem är ond och vem är god? Vad är man beredd att göra när det verkligen krisar? Lögner, dubbelliv, klassisk polisjakt på den skyldige.. svårt att gå närmare in på handlingen utan att spoila.. men klart sevärd! Har sett hela serien två gånger och skulle inte ha något emot att se den en tredje gång. Karaktärerna lever kvar länge efter att sista avsnittet sänts och det är väl ett gott betyg!?
Slukade den här serien. Första säsongen är fantastisk men sen tappar den lite i tempo i säsong 2 och 3 för att komma tillbaka i full sving i de övriga säsongerna.

Fantastiskt karaktärsbygge ! Intressant att följa Walter Whites utveckling från mossig kemilärare till ”hard core” drugdealer.

Övriga karaktärer som Jessie Pinkman, Gus, Hank och Saul Goodman är svåra att glömma.

Det här är en stundtals komisk, spännande och intressant serie. Har sett den 2 gånger (!) och rekommenderar den åt alla !
En av mina absolut bästa serier, sett om den flera gånger. Älskar handlingen från början till slut.

Walter är kemi lärare och en dag får han reda på att han har cancer. Han gör allt för sin familj men pengar är något som tryter i familjen och Walter vill inte lämna familjen utan att dem har så de klarar sig. Han stöter på sin fd elev Jesse Pinkman som är tillverkare av drogen Meth. Walter ser sin chans till att tjäna pengar till familjen och han beslutar sig för att slå sig ihop med Pinkman. Det blir inte helt som de tänkt sig.

En bra serie för den som gillar dramatik, thriller och spänning.