Att landa som en trana

Bok av Kajsa Ingemarsson
Greven, en på riktigt odödlig person, berättar om sina många liv, från det forna Egypten till den franska revolutionen eller i gudarnas egna hem - alltid med elegans, provocerande uppriktighet och humor. Hans berättelser visar en outsinlig förståelse för människan och en vilja att hjälpa alla att hitta sin väg genom livet.
2 utgåvor
Välj utgåva
Att landa som en tranaSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177992493
Att landa som en tranaSvenska - E-bok
ISBN: 9789177992509
Så annorlunda berättarstil i denna! En person som kallar sig för Greven ser tillbaka på sitt liv, eller rättare sagt sina liv, under olika tidsepoker. Vackert skriven med ett djup. En filosofisk och tankeväckande och väldigt annorlunda bok som jag gillade när jag väl kommit in i den och börjat förstå mig på den. Läsvärd!
Kastades här mellan hopp och förtvivlan. Ibland älskade jag boken och ibland fattade jag ingenting alls. En annorlunda historia helt enkelt!
Visste inte vad jag skulle tycka när jag läste baksidetexten. Blev positivt förvånad ju mer jag läste bok.
Jag ville så gärna älska den här boken; omslaget är fantastiskt och beskrivningen lät som att det skulle kunna vara en riktigt mysig, lite flummig bok med djup. Men tyvärr, berättelsen kändes mest tunn och hoppig. Kanske man behöver gilla Paolo Coelho & co mer än jag gör för att uppskatta denna?!