Älskade Psykopat

Podcast
I ”Älskade psykopat” möter vi män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra. Podden görs av Emilie Olsson.
Ämnet psykopater och personer med psykopatiska drag förbryllar, fascinerar och förundrar både professionellt och privat. För de som råkat ut för en psykopat i en relation eller på en arbetsplats uppstår många gånger svåra, ibland farliga situationer och att bryta sig loss och att klara tillvaron efteråt kan vara utmanande.
I podden Älskade Psykopat intervjuar Emelie Olsson på ett varsamt sätt både män och kvinnor som varit i sådana situationer och som delar med sig av sina erfarenheter öppenhjärtigt och anonymt och med tanken att kunna lära andra av sina erfarenheter. Podden låter samtalet ta plats utan att det känns stressigt eller avsnoppat vilket är positivt eftersom det ofta är jobbiga erfarenheter som tas upp.
I säsong två har podden uppgraderats med en avslutande analys från relationsexperten Michael Larsen som ger personliga reflektioner till respektive avsnitt.

"Anne" avsnitt 16.
Väldigt intressant och lärorik pod där olika personer som levt (eller jobbat med etc) med en psykopat berättar sin historia. På slutet analyseras berättelsen av en expert utifrån de psykopatiska drag som beskrivs. Gripande på alla sätt och vis.