Serial

Podcast med Sarah Koenig
Spännande podcast där du som lyssnare kan följa med i utredningen och hinner fundera själv över informationen som presenteras av läsaren Sarah. Det känns som att jag är på plats när jag lyssnar, och jag finner att jag ofta sitter och funderar mellan avsnitten för att försöka dra slutsatser innan mer information avslöjas. Den har bra struktur och allt presenteras tydligt så det är lätt att hänga med. Äkta bevis från utredningarna och intervjuer med de inblandade spelas upp - vilket såklart bidrar till lyssnarens upplevelse. Om du gillar true-crime och deckare eller kriminalserier så är detta podcasten för dig!
Adnan Syed och Hae Min Lee var varandras första kärlek. Dessvärre tog det slut bland annat på grund av konflikten mellan deras kärlek och Adnans religion. Några månader efter deras uppbrott försvinner Hae och hittas sedan död, begravd i en park i Baltimore.

Adnan sitter i dagsläget inne för mordet på sin föredetta flickvän 1998. Men är han den skyldige?

Denna podcast gjorde mig helt besatt och under ca ett och ett halvt till två års konstant närvaro på podcastens redditsida (som numera endast frekventeras av de som är övertygade om hans skuld och beter sig arrogant mot de som inte är det.). Sjukt bra podd!!!