Hamburgare

Mat
Hamburgare är någonting som är enkelt att göra. Antingen köper man hem hamburgare som snabbmat eller gör sin egen hamburgare. Det är enkelt att anpassa hamburgare efter allergier eller speciella koster. Det går att göra hamburgaren både glutenfri, laktosfri, vegetarisk och vegansk. Hamburgare är även en typisk rätt som både stora och små brukar tycka om. Man väljer även själv vilka grönsaker/dressingar osv som man vill ha i hamburgaren vilket gör att alla kan hitta någonting som man gillar.
Hamburgare är ju så himla gott och kan med dess alla olika tillbehör passa alla! Mycket ska det vara, grönsaker, ost, bacon, rostad lök, tryffelmajo!
Så himla gott med hamburgare!
Det är poppis här på helgerna, med antingen nötfärs eller högrevafärs! Rekommenderar
Hemma hos oss älskar vi hamburgare och använder oftast bara nötfärs. Sedan brukar vi variera lite vilka kryddor och så som vi väljer.
Hemma hos oss har vi gjort burgare till en sport. Vi använder alltid högrevsfärs. Sen googlar vi olika restaurangmenyer helst där vi ätit burgare vi gillat. Sen är det bara att googla på tillbehören och imitera restaurangens burgare. En mysig aktivitet i dessa pandemitider när man sitter hemma mest.