Äntligen icke-rökare!

Allen Carr's easy way to stop smoking
Bok av Allen Carr
Det här är en metod som funkar för resten av livet. * Utan skrämseltaktik och avskräckande bilder * Utan krav på viljestyrka * Utan viktökning * Utan oro för abstinens * Utan känsla av försakelse * Utan hjälpmedel och mediciner * Bara 100% naturligt Bli en lycklig icke-rökare! Ta första steget nu. Fortsätt att röka precis som vanligt medan du läser boken. Läs med ett öppet sinne. Läs allt. "Äntligen icke-rökare" ger dig lust att sluta. Och det är lätt. Miljoner människor har gjort människor har gjort det och vet att "Äntligen icke-rökare" fungerar. Såld i över 10 miljoner exemplar!
Denna bok fick jag låna av en kompis som slutat röka efter att ha läst den. Den fick mig och mitt ex) att sluta röka omedelbart, och utan att nånsin sakna det. Därefter fick boken vandra vidare bland vänner och bekanta, och ännu fler slutade röka. :) Är nu ickerökare sedan 16 år och det bästa beslut jag tagit, var att läsa denna bok!!
Rekommenderas för den som vill sluta röka
Vill man sluta röka så kan jag verkligen rekommendera denna boken. Den har hjälpt så många i min närhet att sluta och nu har även jag slutat med hjälp av boken. Jag fick den rekommenderad och så glad jag är över detta. Den hjälper på ett helt annat psykologiskt plan än något annat jag testat. Läs om du vill bli fri!
Rekommenderas för den som vill sluta röka
Försökt innan att slut med både att dra ner på antal cigg, nikotin plåster och liknande. Funka inte. Så jag läste Allan Carr's bok Äntligen ikke rökare och slutade rakt av inga substitut.
Nu har jag varit rökfri i 4 år. Inga återfall
Rekommenderas för den som vill sluta röka