Silver Springs, #2

I mina ögon

No One But You
Bok av Brenda Novak
Servitrisen Sadie Harris kämpar för att komma på fötter efter en jobbig skilsmässa. Lönen räcker inte till räkningarna och inte heller för att ge henne ensam vårdnad om sonen Jayden. I ren desperation tackar hon ja till ett jobb som personlig assistent hos Dawson Reed - mannen som anklagats för mordet på sina styvföräldrar. Visserligen blev han frikänd, men alla i Silver Springs, inklusive Sadie, är ändå misstänksamma mot honom. Sadie och Dawson överraskas av de starka känslor som väller upp när de kommer allt närmare varandra, och hon inser att han inte alls är den man som ryktet säger. Ska de kunna bryta med sitt smärtsamma förflutna och skapa en framtid tillsammans?
Sadie lever i det lilla samhället Silver Springs med ett ständigt hot från sin våldsamma exman som inte kan låta henne gå. Hon har ansvar för sin femårige son Jayden. Hon jobbar på det lokala caféet när hon träffar den snygge Dawson Reed som försöker bygga upp sitt hem där också hans föräldrar blev brutalt mördade ett år tidigare, nyligen utsläppt ur fängelset anklagad för deras mord vill han också kunna ta hand om sin handikappade syster som tillfälligt bor på ett hem och anställer han anställer Sadie för att ta hand om systern.

En bok med en hel del kärlek, våld och behov av att börja om i ett litet samhälle där alla redan tycks ha sin åsikt klar för sig. Hur fel den än är.