Bebbe pussar

Bok av Mervi Lindman
Kärleksfull bebis vill pussa allt Tänk vad många och mycket man kan pussa på! Ingrid och Ivar-illustratören, Mervi Lindman, skapar en ny serie småbarnsböcker med härlig bildhumor för de yngsta. Här kommer Bebbe. Bebbe vill pussa allting idag: Mamma, pappa, storasyster, katten, masken ... Nej förresten, INTE masken. Men hunden, spegeln, alla gosedjur och - dig! Titta, läs och skratta tillsammans med Mervi Lindmans härligt pigga bebis som tar sig fram genom livet på stadiga ben. I ett greppvänligt format ryms glädje, små överraskningar och bus. En humoristisk pärla med sparsam text och uttrycksfulla bilder. För barn 0-3 år. Läs också: Bebbe är arg
Detta är en fin småbarnsbok som tar upp något småbarn tycker om. Kramar och pussar. Här delar Bebbe ut pussar till alla i sin omgivning och även till masken... eller nej kanske inte till masken. Det är tokroligt och tänk så många olika slags pussar man kan dela ut!
Bilderna är fina och har lagom mycket detaljer för att den lilla läsaren ska kunna se och uppskatta allt i dem. Uppskattas mycket!
Den här är för tillfället vår absoluta favorit här hemma. Den passar vår pussiga dotter perfekt. Lagom nivå för en snart 2-åring. Lite smårolig text och fina texter. Funkar att läsa flera gånger utan att man, som vuxen, tröttnar.