En sak i sänder! : din egen guide till psykologisk hållbarhet

Cecilia de Lacerda
Med en tidigare utbrändhet och en utbildning i stresshantering i bagaget har jag läst många självhjälpsböcker med fokus på tanke, känsla, handling.

Tänkte att det här säkert är ytterligare en trött variant på samma tema, MEN vad fel jag hade! Det finns några väsentliga skillnader som lyfter den här boken i förhållande till liknande böcker i samma genre;

- detta är främst en arbetsbok med många tillfällen för reflektion. Jag har läst boken som e-bok men haft ett block bredvid mig som jag har gjort alla övningar på.
- författaren ger många konkreta exempel, inte bara påståenden, som får mig att nicka igenkännande flera gånger. Nu förstår jag till exempel varför jag upplever att alla människor är så vänliga och hjälpsamma på min semester.
- underbara illustrationer som var och en väcker nya tankar. Den arga medtrafikanten är helt underbar! Kan inte låta bli att dra paralleller till när jag och sambon åker till jobbet😁😁😁

Cecilia de Lacerda skriver inkännande samtidigt som hon utmanar mina tankar och det jag tror mig veta. Hon slår också hål på några lyckomyter som många av oss tror är sanningar.

Författaren har lyckats skriva en lättförståelig bok som gärna får ta tid att läsa.