Från mörker till framgång

Bok av Fatmir Seremeti
Tänk att en dag få veta att man ska bli blind. Hur hanterar man vardagslivet? Vad händer med självkänslan, identiteten, kärleken? Vad händer om man samtidigt lever i två helt olika kulturer? Fatmir växte upp på Rosengård i Malmö och som många ungdomar hade han stora drömmar men livet blev inte som han tänkt sig. En vilsen, sorgsen grabb från Rosengård skulle en dag få vara bordskavaljer åt självaste Kronprinsessan Victoria och vara med och ta medaljer på EM, VM och Paralympics. Fatmir Seremeti är paralympier, föreläsare och entreprenör. I många år har han inspirerat och berört genom sin story. Från mörker till framgång är en naken historia om hur man vänder mörker till ljus och framgång. Hemsida: www.insightvisions.se "Tack för en fantastisk föreläsning och en aktivitet som verkligen får en att tänka till och att inte ta allt för givet. En föreläsning som ger en perspektiv på livet samtidigt en energiboost för samtliga som var och lyssnade på Fatmir hur man tar sig från mörker till framgång. Vi på Red Bull är tacksamma för att du delade med dig och på vilket sätt du gjorde det Fatmir." ESBJÖRN BOSTRÖM, Regional Manager at Red Bull Sweden "Känslan när 40 personer sitter tysta och stilla, lyssnar, blir berörda, imponerade, får tankeställare och emellanåt brister ut i skratt... Den känslan infann sig när Fatmir höll sin föreläsning "Från mörker till Framgång" på vår Nordiska KickOff. Eftersom det var deltagare från alla Nordiska länder och Spanien hölls det på Engelska, lätt att förstå. Rekommenderar Fatmirs föreläsning starkt om du vill ge deltagarna en känsla och kämparglöd att ta med sig från er aktivitet."LENA KRONBORG, Marketing Manager Nordic Region på SALTO Systems "Fatmirs berättelse berör och inspirerar. Han är en skicklig föreläsare och budskapet går inte att missa. Han föreläste för all min personal i uppstarten av terminen och det var väldigt uppskattat. Många positiva och fina kommentarer i utvärderingen efteråt. Jag kan varmt rekommendera "Från mörker till framgång". Föreläsningen passar i många olika sammanhang och verksamheter."INGELA SVAHN, Rektor Värner Rydénskolan "Fatmir håller en väldigt bra och personlig föreläsning. Det ger perspektiv på livet och våra olika förutsättningar. Intressant och inspirerande. En viktig föreläsning som lyfter på tabun och ger oss i publiken möjlighet att ställa de obekväma frågorna. Man går från föreläsningen många erfarenheter rikare."ULF BINGSGÅRD (UBIC KB) "Fatmir är väldigt proffsig både innan och efter genomförandet. Han återkopplar i tid eller innan överenskommen tid, tydlig att lyssna på, inspirerande och mycket gripande historia."HELENE LLOYD (Scandic Hotels)
Denna berör mig som mamma med tonåring. En hel del nya insikter om en tonårings liv, tankar och känslor. Nya sidor jag inte tänkt på.

En mycket bra gripande bok med ett djup som speglar ett väldigt kämpigt liv i så positiv anda att jag ibland fick lyssna om ett stycke.

Oberoende om man känner till sporten han utför så lyssna eller läs-denna boken berör och lämnar spår!