Self love

Bok av Louise Strömberg
Self love-coachen och hälsoinspiratören Louise Strömberg lyfter upp läsaren och guidar dig till att älska dig själv just som du är. Vi lever i ett samhälle där många känner sig otillräckliga och det är dags att alla människor börjar uppskatta sig själva. Den största förändringen för att må bra med sig själv börjar i det inre.
Det första jag läser på bokens baksida - Det är dags att släppa taget om din inre kritiker och vakna upp. Det är dags för dig att äntligen förstå ditt eget värde och göra något modigt - börja älska dig själv villkorslöst!

Det här är en helt fantastisk bok. Den här boken har följt mig under flera månader - jag har läst något kapitel då och då och försökt att reflektera och ta in det som står och fördjupa mig och ta del av de verktyg som finns i boken. Vi strävar ofta efter ytliga mål - men allt börjar inne i mig själv - kärleken till mig själv är så mycket viktigare. Att läsa denna bok är en hälsoresa till ett välmående - att acceptera sig själv - att älska mig själv. Boken är fylld med verktyg, kloka ord och övningar, yogaövningar, hälsosamma recept, det här är en bok som man går tillbaka till, inte något man sträckläser och lägger undan. Jag blir verkligen inspirerad av boken och den träffar mig rakt in i hjärtat på flera ställen. Våga släppa taget, lyssna på din inre röst i hjärtat och var lyhörd på det som du behöver - Jag har börjat min inre hälsoresa och försöker slappa taget, lyssna på vad mitt hjärta säger och vara lyhörd på det jag behöver.