Självkänsla nu!

Bok av Mia Törnblom
Mia Törnblom är en välkänd coach i personlig utveckling. Här presenterar hon ett program för att få bättre självkänsla. Självkänsla är att vara medveten om sitt eget unika värde och ska inte förväxlas med självförtroende som är tilltron till ens egen förmåga att prestera. Med humor ger hon oss många bra tips för att få högre självkänsla och därmed ett rikare liv.
En bra och intressant bok om självkänsla. Det finns konkreta tips och övningar genom hela boken och Mia skriver på ett väldigt bra sätt.
Mia Törnbloms bok "Självkänsla nu" är en bok som verkligen hjälper.

Hon har ju själv varit nere på botten så hon vet vad hon pratar om. Den är lättfattlig och enkel.

Många självhjälpsböcker är krångligt skrivna och svårt att ta till sig tipsen och verktygen. Men inte den här boken. Den har bra verktyg som är lätta att jobba med och som verkligen ger resultat.

Köp och läs nu!
Hej. Bästa boken om självkänsla. Tre jättebra tips som hjälp för självkänslan, mående och få bättre koll på tillvaron. Läs den.
Rekommenderas för den som vill må bättre
En sån där bok jag önskar jag fått tag på när jag var ung. Enkel text med djupa och vikta budskap. Jag älskar hur Mia här fin egna erfarenheter och andra berättelser tillsammans med konkreta övningar för att nå en högre självkänsla. Jag är tacksam att jag fått läsa denna bok och kommer garanterat att läsa om den.