Dina färger var blå

Bok av Marcus Jarl
Dina färger var blå är en roman om efterlängtade bekännelser och svidande sanningar. Men även om hopp, återväckt passion och stark kärlek. Vad är du redo att offra för att hitta dig själv? Linn Råman jobbar som sjuksköterska på neonatalen. Hennes liv är fullt av dramatiska förlossningar, kuvöser, långa nattpass och krisande föräldrar. Hon längtar efter egna barn, men hennes man, Samuel, har alltid varit tydlig med att han inte vill ha några. Han ägnar sig istället åt att smygtitta i skokartongen som ligger gömd längst in i garderoben. Där förvarar Lina minnena av sin första pojkvän, och kanske även sitt livs stora kärlek, Ted. Han som försvann. En dag är Ted tillbaka. Han säger att han har tre månader kvar att leva och att han vill tillbringa dem med Lina. En önskan som sätter Linas och Samuels äktenskap under enorm press. Lina måste få veta vad som hände den där dagen när han försvann. Motvilligt inser Samuel att det är den enda möjligheten för både honom och Lina att kunna gå vidare.
3 utgåvor
Välj utgåva
Dina färger var blåSvenska - Inbunden
ISBN: 9789113110530
Dina färger var blåSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789113110592
Dina färger var blåSvenska - E-bok
ISBN: 9789113110585
Lina arbetar som sjuksköterska på neonatalen, hon har en stor längtan efter egna barn men hennes man Samuel har tydlig sagt nej. I sin garderob har Lina en skokartong med minnen från sin stora kärlek Ted och den kartongen har Samuel hittat och han ägnar sig gärna åt att smygtitta i den. En dag kommer Ted tillbaka och berättar för Lina att han bara har tre månader kvar att leva och vill tillbringa sin sista tid med henne.....

Jag säger bara WOW - Var börjar jag? En helt fantastisk bok och läsupplevelse, bland det bästa jag läst på länge. Boken är värd så många hyllningar, den är välskriven och uppdelad i tre delar kan man säga, dåtid, nutid och en tid efter nutid. En relationsroman som jag sträckläste med en så beskrivande och målande text, som berörde mig och gick rakt in i hjärtat. Den är fylld med så mycket känslor - kärlek, längtan, sorg, glädje, hopp och förtvivlan, jag blev helt tagen av boken - LÄS boken!