Pekbok för medelålders hjältar

Bok av Mattias Norén
Ungdomens dagar är passé men det är inte dags att ge upp riktigt än. Du sliter i hemmet och på jobbet, för det är så man gör för att få det att fungera. För dig, och för alla som vistas i ditt hem och på din arbetsplats. Du tjatar hål i huvudet på dina barn, men det är ju bara för att du vill att även de ska bli fantastiska medelålders individer så småningom. Du är just nu mänsklighetens stöttepelare, livserfaren och fortfarande hyfsat full av kraft. Utan dig så skulle allting bryta samman. Och när du så slitit färdigt med vardagens måsten så visar du hur en världsmästare på livsnjutning jobbar. Den här boken är tillägnad dig ... MEDELÅLDERS HJÄLTE. Denna pekbokbok är den perfekta presenten till den medelålders hjälten. Boken som som om den haft sidnumrering börjat på sidan 35. Här finner du vardagliga självklarheter som "Njuta bönan", "Klättra tvättberget" och "Swisha glinen", allt ackompanjerat av humoristiska illustrationer.
Underhållande och träffsäker!
Medelåldern är levnadsåldern mellan ungdom och ålderdom. Allt som står på Wikipedia är inte sant. Men detta stämmer så himla bra. 🙂

Pekbok för medelålders hjältar är precis det, en pekbok uppbyggd på samma sätt som för små barn. En bild på ena sidan, en mycket kort mening, ofta bara två ord helt utan logik, på den andra. Men det lilla tillägget av några hashtags längst ner, vilket gör upplägget ännu roligare.

Boken har hög igenkänningsfaktor och det blev mycket fnissande när vi läste den. Detta är den perfekta gå-bort-presenten till någon som är, eller snart bli, en medelålders hjälte.