Medan världen ser på

Bok av Anna Larsson
Medan världen ser på är en känsloladdad roman om omöjlig kärlek och kändisskapets mörka baksidor. Efter en rejäl livskrasch har Sara lagt karriären på hyllan och arbetar nu som ekonom på ett litet förlag i Stockholm. Men allt förändras då Hollywood får upp ögonen för förlagets succéförfattare Eben Carlsson. Sara tvingas följa med Eben till Los Angeles och där möter hon stjärnskådespelaren John Williams. På ytan är han just som hon föreställt sig, arrogant och blaserad, och hon håller sig på avstånd. Men något sker mellan dem. Något händer. Mot alla odds inleder Sara och John en trevande relation. Men har deras kärlek någon chans, när de lever så olika liv och har helt skilda drömmar?
Efter en rejäl livskrasch har Sara börjat om. Karriären är lagd på hyllan och hon trivs med sin lugna tillvaro. En dag förändras allt när Hollywood får upp ögonen för förlagets succéförfattare Eben. Sara tvingas följa med Eben till Los Angeles för att diskutera ett avtal och där möter hon stjärnskådespelaren John - den mest eftertraktade mannen i filmvärlden. Kemi uppstår mellan dem….men har deras kärlek någon chans - med galna fans, beundrare och paparazzi….

Wow vilken debut! Jag föll som en fura - jag är helt tagen av boken redan från första sidan, jag sträckläste boken. Jag dras med på ett obeskrivligt sätt i miljöerna och karaktärerna och det känns som att jag tittar på en fanatiskt film - och jag vill inte att den ska ta slut. Boken bjuder på kärlek, humor, romantik, heta scener och baksidan av kändisskap ( som skvaller, paparazzi ). Boken fångar mitt hjärta och detta är en riktig pärla som man inte får missa.